Фала ви за поздравите !!!!!!! Од мене СП до ситееееееееееееееее !!!!!!!!!!! Среќна сум конечно утре ,здравје ќе си го видам мојто либе!
Специјален Поздрав до MillionDollarBaby,TheCandy880 и skyAngel драгите мои комшивки штипјанки и секако Tenkai(оддамна ве немав поздравено) и за сите феминки секако
Сп до мама и тато и бато .. знаат да ме извадат од такт ама јас ги сакааам и во последно време се многу добри пу пу да не ги урочам
Специјален поздрав до Алис,ми остави впечаток девојката.Супер,уникатна во секоја смисла на зборот,и плус актерка...Мојата омилена професија Специјален поздрав до Трендафилка...Онака...
Фала сонце фала Eпа ајде веќе кога стана јавна тајна, сега може да си ставам и CV во потпис (и не употребувам сленг надвор од маало жими мајка) Инаку Баге мило, прекрасна ми е професијата ама проклета! Дур сега кога завршив го сваќам тоа ********************************************************************************** Инаку дури сега перцепирав колку ми е шмизловски аватарот Лиииилаааааааааа, мислам Хелоооу! Eве ви еден поздрав во тој контекст ====> `UPS *e ако де оваа недела ќе си глумам шмизла, идната ќе бидам емо... Да си ги искористам предностите на струката де
Сп до Алис, во последно време ми остава силен впечаток, почнува да спаѓа до една убава тајфа на форумов, Лилит, Шилеа, и Трендафилка. Силни женишта, креативни, свои, чудни...
Оваа ноќ(која бај д веј ми е резервирана за учење) ги поздравувам моите најмили феминки, Оффспринг, ТедиБеар, Викиче, Трендафилче, Ангелче, Скајче
Најспецијален поздрав до алис ... ама еден голеееем поздрав и најголема гушка од мене ... Фалааа алисс
СП За девојката со најубави очи и прекрасна душа Трендафилка (моја Мици) За најпаметното и најпосебно охриѓанче Хипица За девојката која за кратко време ја прифатив како своја Пирамитка(сакам да сум со тебе во Парииизззз ) За најзаљубената и најсекси девојка...милата Анннни За единствената и уникатна жена тука Озбилна жена За мојата сестра по душа Бокичка За најсозреаната и најпаметна тинејџерка Вајлд чајлд П.С.Денес сакав токму овие форумџики да ги поздравам
денеска ќе упатам сп до најмилата моја срцка - теди најдобрата девојка која многу ми недостига - лоли една личност која сега е во париз и ми недостига - пирамитката девојката со најубави постови, најубавата девојка - гоу мојата вицотека - дејзи најпрекрасната и најдобра - ангелче беспрекорната - хипица милата моја - вајлд девојката со најубави аватари - вајлд грл заљубената и добра - анннни реалната и искрена - багуфче јазичарката - трендафилка слатката девојка со која се зближив за кратко време - феарлес девојката која ми е многу мила, добра и дружељубива - кики избувливата и реална девојка - лилит се надевам дека не се налути во врска со она „избувлива“ во добра смисла беше лав ју ол мај грлс
Би Ју...фала за поздравот! Позз и до тебе! Инаку СП до сите што ќе учат вечерва, а и до сите останати Феминки!
Се пронајдов во поздравов. Сп и до тебе. СП до сите што имаат досадни гости вечерва и до сите што сте ме поздравиле, а посебно до Џули и фала на убавите зборови .
СП до малото мое БУ, кое никогаш не ме изостава од поздравите. И СП до оние кои ме сметаат за невротична