Добро утро. Точно е 7 часот и 0 минути. Сп до сите утрово аба баш до сите, имајте убав ден среќа да ве прати.
никогаш немам шанса да ве поздравам сите и тие што ме поздравија па еве да не ве набројувам по име оти 1. многу сте 2. ме мрзи ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ и по феминска традиција да постирам различни видови на јадења
@Dream-Girl, @Daleron, @luci22, @sadgirl21, @Barbie20, @Snow-Star, @erica - фала ви на поздравите, СП назад и до вас Огромен и најспецијален и до: @Gordana10, @tessie, @sia.bella, @Ivy89, @Lella, @k.i.m, @Elissa, @Anouk, @Antoninaaa, @ColoursOfTheRainbow, @QweenSM, @Anabelle.Amorette, @Sanjichka007, @IronLady, @Marossa, @Valerin, @LittleChili, @Mahidevranfan, @Kaylie, @GirlRose, @AziskaStrslenka, @Elennaa, @makedonkamak, @Umbrella22, @Viktorijaaa5, @Doozy, @Kaley, @cresa-jagoda, @SV1911, @Elena69221, @Madam-A, @AnaKarenina, @lunicka, @Serafima, @elisabeta, @Arthur ... И да не ги заборавам @LittleFairy, @tea4e, @Miss.Ricci, @Divinebutterfly, @Mrs.Cuper - дел од феминките за кои ми е најмногу драго што почесто ги гледам низ темите на новава платформа Имајте убавa вeчер!
До @Arthur. Онака зашо да не. Добро дее, зашо ме заследи уште во првите 15 мин. од моето зачленување.Ја викам ауу кој е овој некој манијак одма шо ме следи, ама после ми олесна кога видов женска на аватар. Поз Артур.
Сп и до тебе @Annabel Lee некако ми остави убав впечаток уште од почеток затоа почнав и да те следам и да ти лајкнувам мислења позз имај пријатна вечер
Сп до сите што ме поздравиле и до сите ранобудници што стануваат пред алармот и не знаат што да прават од сабајле За денеска,топло чоколадо или какао
Поздрав петочки викендашки до сите @Someonespecial @poenta @Daleron @tessie @Barbie20 @Marossa @Madam-A @makedonkamak @scorpijagirl @Dream-Girl @RockNroLLGirL @sadgirl21 @Umbrella22 @ana karenina @Gordana10 @Lella @lunicka @Marick14 @Sawyer @tea4e @Bah @Arthur @Anabelle.Amorette @ColoursOfTheRainbow @Snow-Star @erica @Snow-Queen @Valerin @Viktorijaaa5 @SV1911 @QweenSM @Mahidevranfan @Kaley @IronLady @AziskaStrslenka @GirlRose @Doozy следната партија другите ...love you
@Elissa Поздравче до тебе и до: @Cka @erica @tessie @okcenzi @anina @Nausicaa @lunicka @Lella @natemila @Bah @Snow-Star @Hipica @eliesaab @Gordana10 @ozbilnazena @imelda @Marossa @AziskaStrslenka @buba4e89 @Valerin @ColoursOfTheRainbow @QweenSM @Captain-Omni @Serafima @Madam-A @love93 @marama @luci22 @Bah @Umbrella22 @eloves @Teodora* Овојпат ќе го поздравам и @Dr.Strangelove за прв пат денес се сложив со едно негово мислење и до сите останати во темата околу 40. ИИИИ убав викенд Ви посакувам
Специјален поздрав до: @nevermet18, @GirlRose, @Someonespecial, @Valerin, @Marossa, @IronLady, @Lella, @Serafima, @Bah, @QweenSM, @Mahidevranfan, @SV1911, @Arthur, @AziskaStrslenka, @AnaKarenina, @Daleron, @lunicka, @tessie, @Captain-Omni, @Viktorijaaa5, @Gordana10, @Anabelle.Amorette, @Barbie20, @sweet-star, @Umbrella22, @Elissa, @ceca-1, @Sanjichka007, @Papillon.Papi, @eliesaab, @Golden, @simonna.a, @Ivy89, @Elennaa, @MademoiselleB, @makedonkamak, @Snow-Star, @erica, @marama, @bittersweet, @sadgirl21, @anichka94, @anuskaNESTLE, @kala21, @RockNroLLGirL... Ве сакам сите и сите ве читам да си знаете и секако дека некого заборавив, ама и така ми е предолга листата, многу сте што да се прави.
До: EMoonlight Dream-Girl Elissa Someonespecial sadgirl21 Поздравче и до Вас, милички мои. Имајте убава вечер и викенд
@sadgirl21 , @tessie , @Daleron , @Someonespecial , @Elissa , @Dream-Girl , @Viktorijaaa5 , @Marley , @Bah ,@Val-Dim ,@galapce ,@Adi888 , @elisabeta, @Marossa, . Изберете место за уживање.
Someonespecial , AnaKarenina AziskaStrslenka,QweenSM ,eliesaab, Anabelle.Amorette elisabeta, ViktorijaaaS, Elennaa, Daleron , nevermet18, Papillon.Papi, ColoursOfTheRainbow , MademoiselleB , luci22, Lella .............
До сите кои на фемина гледаат како на бело бескрајно платно,на кое се сликаат животи,пресликуваат соништа,паметат моменти. До сите оние кои бркаат соништа. До сите оние кои сонуваат во милион бои.
Someonespecial, Elissa, Daleron! Поздравчиња и за вас! Па што ако врне, имајте убав дождлив ден! Со љубов, ваша М