Поздрав до моите девојки @Ketrin.Moon @francais @Anonymous996 И до оние што обожавам да ги читам @Daydream @imelda @Marossa @Lilit @tessie @XstrongerX @fatamorgana123 @EMoonlight И најголем поздрав до сите оние кои сонуваат додека лисјата паѓаат...
До сите што слават слава денес. Нека не ве обесхрабрува дождот. Дождот е и бериќет. Убав викенд на сите.
Жемски односно девојчиња-ѓаволчиња. Денес е Митровден, барајте нокој Митре, Митра, иако е домашна слава на многи домаќинства. Ех 8-ми Ноември. Среќна слава на сите овде на форумов што го слават светецот „Димитрија“. Едит:
^ И да не заборавиме, ако не слушаат, да им дојдат весељаци, ко четворицава мускетари од погоре. А и ние да им отидеме, доста е. Maла шала. Jaка ви душа домаќини. Сепак, Балкан е во прашање. А глеам и караокено наше за денес кај ќе се пресели.
@tessie За тебе само. лелеле @Bah го заборавив и @Captain-Omni и @Sawyer и @tinan i @Marick14 Бре многу мажи се наполни Немам против, напротив ако. Едит: и @Bokchee @Dr.Strangelove иако нерадо.
Јас незнам кои зборови да ги одберам за да ви се захвалам на поздравулињата мили мои џенцки! .... И туку ај да не бидам цицијашка да зеам и да упатам специјално поздравко до лујките мои: @AziskaStrslenka @MademoiselleB @tessie @Daleron @Sunshine.Sunshine @Elennaa @Someonespecial @Strumka22 @Madam-A @Ivy89 @Arthur @makedonkamak @Mahidevranfan @Victorian @sweet-star @LadyVamp @ceca-1 @erica @GirlRose @Anabelle.Amorette @Lella @Umbrella22 @EMoonlight @Juicy @blueparadise @TheBlueMoon Поздравка најголема сонцки, љубим вас! hug: hug:
Поздрав до женските и до машките. Поздрав до дечињата и до возрасните. Поздрав до идните мамички. Поздрав и до тинејџерките. Поздрав до оние кои слушаат рок, и до оние кои слушаат народно. Поздрав до оние кои ја сакаат есента. Поздрав до оние кои го сакаат летото. Поздрав до вљубените, поздрав до тажните. Поздрав до сите.
Најмила моја, и ние сме среќни што си дел од форумов. Не сме се читнале и двете си бевме кај дечковците на слава и зафатени деновиве, но штом се вратиш ќе надокнадиме. Те обожавам, повели од мене едно чоколадно Мартини!
@luci22 поздравче и до тебе. Најоткачена си ми на форумов, кога и да читам твое мислење, се газам од смеење. hug:
Најспецијален поздрав до @tessie ,која чест ја имам прва да ги пробам Поздрав и до: @Ketrin.Moon, @AnaKarenina, @Someonespecial, @Elissa, @Dream-Girl, @Lella, @Anabelle.Amorette, @Gordana10
@DigY моја си ја неам поздравено сто години. И Далеронка што никогаш не ме заборава. После до Специ, Серафима, Дримка, Бах, @ariela09 (фала на поздравот и убавите зборови ) @Snow-Star @TheBlueMoon @QweenSM ... и @ozbilnazena.
Среќна слава Митровден на сите што слават и што не слават. Јас се вбројувам во тие што слават. Готвиш-поткаснуваш, пред да дојдеш гостите веќе си преморен и гладен и пак јадеш, кога ќе дојдат гости пак им правиш друштво, а кога ќе си отидат пак го полниш тањирот со изговор-не можев цел ден да седнам на раат да јадам Еден СП до Пирана, женска ако ти е уз пут намини, имам и пилеќе и ребра ко за тебе, се надевам убаво си поминуваш, за импресиите подоцна.
Нај скапата работа што некој може да ви ја подари е нечие внимание. Јас бескрајно многу ви благодарам за вашето нимание и време посветено на мене, верувајте дека премногу ми значи. Поздрав до @Daleron @Elissa @poenta @lunicka @Dream-Girl @Serafima @Barbie20 и секако @tessie
СП до дамите во темата Ние околу и преку 40... @lunicka, @vinozito1, @Moira, @danichap, @ Daleron, @Annath, @darcy, @imelda, @Bozica1980, @Sky-butterfly и останатите. Ретко учествувам во дискусиите, но редовно ги читам вашите мислења поврзани со секојдневните семејни обврски и проблеми. Ве поддржам и ве охрабрувам во енергичноста и ентузијазмот да успеете во битката за животен опстанок, а при тоа да останете свои и горди на себе.И не заборавајте да одделите време за себе за да ги задржите женските атрибути... Јас сум на почеток на брачниот живот и се уште немам интензивни обврски како вас.Но, се во свое време.Тековната преокупација ми е насочена кон работната акција, реновирање на стан каде ја имам координативната палка па собирам трпение зашто активностите ќе потраат Имајте пријатен неделен ручек во кругот на семејството
СП ... Озбилна жена ... Велком бек мадам СП ... Битерсвит да одмориш мамице СП ... Капетане афродизијак ...
Огромен поздрав до сите од темата Ние и околу и преку 40... ве следам редовно, темата ми стана омилена и навистина има што да се прочита и научи повелете за сите има по едно шише