СП до: @Dream-Girl @nevermet18 @simonna.a @Cvetetto @Daleron @luci22 @AziskaStrslenka @Ketnis @Bokchee @Valerin @Marossa @Someonespecial @Lella @Mahidevranfan @tessie @Anabelle.Amorette @RockNroLLGirL @LittlePinky @LittleChili @Viktorijaaa5 @Elissa @Barbie20 @Elennaa @nikiiii Малце подолга листа.
Мајките @Strumka22 и @kolovoz на својота посвоена ќерка @AziskaStrslenka и посакуваат пријатно неделно попладне. Кон поздравот се приклучува и тетката @luci22 Исто така ја поздравуваме нејзината биолошка мајка, и` и се заблагодаруваме што ни родила едно такво прекрасно суштество, кое ни го разубавува секој ден. Со песната „мајко една си на светот“ Воедно го поздравуваме и несудениот тетин, со следнава песничка
Една тура специјални поздрави од мене со special selection винце. Спојлер @tessie @Ariel @ozbilnazena @lunicka @AnaKarenina @sia.bella @k.i.m И до @Gordana10 и @Someonespecial со убаво италијанско винце Спојлер Да се згрееме со винце во ладниве денови. Наздравје.
Специјален поздрав до моите омилени провокаторки, @Cka @Madam-A и @XstrongerX се надевам имавте ваква недела, ако не, следната ваква, м? Да? Никако не пропуштајте по вечерното грубо успивање да практикувате добра утринска масажа. Потоа, специјален поздрав до моите омилени членки кои сакам да ги читам, @Valerin @sia.bella @Daydream @tessie @Lilit @julie77 @Marossa @mims-89 @Sanjichka007 @imelda @lunicka @AziskaStrslenka @AnaKarenina знам дека сите сте полнолетни, па еден ваков дечкич ви посакувам. Додуша, некои можам слободно да ги сместам и во првата група, ама сигурен сум дека ќе се им се допадне друштвото на другар ми Зек, под текстов. Специјален за оние неколку членки кои на темава секогаш се сеќаваат на мене и ме поздравуваат. @Daleron @Elissa @QueenElena @Dream-Girl @Nausicaa @Umbrella22 @Twinkles @Someonespecial Баш специјален за малата и драга @nevermet18 што треба пак да почне да пишува. И нормално, специјален поздрав за друштвото момци што разбиваат монотонија, @Bokchee @Bah да не се љути дека само девојки го поздравуваат, не бери гајле друже, не те забораваат, @tinan @Dr.Strangelove што највеќе разбива монотонија со благо шовинистичките ставови и секако @Sawyer дечкото што да бев девојка, сигурно ќе пробав да го ќарам. Туку, забавна и разиграна недела да имате од утре. Спојлер
Капетане зар за мене нема поздрав со еден ваков дечко Поздрав до оние кои ме поздравиле, некако темава ме нервира зошто не можам да ја пребарам да видам кој ме поздравил, без да го читам секој пост посебно, па затоа не можам специјално да поздравам конкретни ликови. Како и да е убава вечер. П.С.Има начин побрзо да се пребара кој те спомнал во поздрав?
До сите! Големи гушки до вас! Се надевам дека имавте убав викенд, а ви посакувам уште поубава недела!
До сите! Големи гушки до вас! Се надевам дека имавте убав викенд, а ви посакувам уште поубава недела!
Осетив дека некого заборавив. Затоа му се јавив на овој другар, специјално за тебе истуширан и спремен. И жежок, испарува, види.
Децоо, ајмо сутра сви да певамо. Мрзлива недела, ич не ст(м)е се распејувале. Ајде едно ме-ми-ма-мо-му и обратно прво станување сабајле и доста ви е. И кажувајте, утре пак ќе одиме разно или ќе свртиме на тематско караоке? Телепатски поздрав до сите што се осеќаат поздравени од мене. Аста мањана.
Го напраев конечно списоков ...(Ако некого сум забраела, извините ) Ви посакувам Добро Утро..и убав исполнет ден со многу љубов и среќа @Someonespecial @Valerin @Victorian @Sanjichka007 @Dream-Girl @Lella @Marossa @QweenSM @Gordana10 @Arthur @tessi @Adina @Marijana93 @Strumka22 @Daleron @Papillon.Papi @Elennaa @luci22 @DeepBlue @Captain-Omni @Bah @Bokchee @Marick14 @GirlRose @nevermet18 @Viktorijaaa5 @Sawyer @Mahidevranfan @Elissa
Едно понеделничко поздравче и од нас со малиов, за сите тетки и чичковци да си имаат убав ден и убава работна недела .
@tessie поздрав бек ама ако уше еднаш ме поздравиш со храна, ке почнам да гасам светло за време на с**с.
tessie, пиши плус јас присутна на час по певање мор поздрав до сите жени и понекој мушкарацсо песнава која се врти на радио