Да одам јас да испијам едно живо јајце ,да ми се избистри гласот. Не се плашете нема да ви го расипам бендот,на времето и во хор пеев. Поздрав за сите кои пејат под туш,во када,после секс,од мака (како мене),на слави...
Лунич и Озбилна, добродошли бре у караоке мандеј. Сте ме срадувале ептееен. Да не` дружите и да пеете. @DigY , ептен држење линија не е интересно за гореспоменатата активност, плус си знаеш ти мерка, мака си неам. Нека се разбива монотонија, тоа го пишува во сите женски списанија, ваљда тачно е. А тоа со што те послужив (локумадес ), ако ја биде, кај и да е и ти ќе частиш. Ја све пресметувам, на случајност не оставам ништо. Дакле, Далерон, Специ, Серафима, Реин, Дримка, Горде, Симона, Самерка (ја нема ја нема, па ќе се изгуби), Луси, Дејдрим, @tea4e . Од машките членови, Бах, Капетанот, Икс, Бокче... Од мене мешан репертоар, колку да ве има повеќе во песна. @simonna.a , смеј една да не испееш. ...за тие што каснат и немале време да се спремат ...
Сп и до тебе tessie, до Реин, Кимката, Спешлката, симонката, Теа4е, Литлка, Далерон, Серафима ај те ви по едно блашко, за пиење нешто, тазе направено по желба ај доста е, да не дојде многу
@tessie локумадес е за некој ако не го бива, али ако се погоди има една грчка торта ма прсти да излижеш
@DigY Донеси ти о тоа Ципурата и Зазики и ич не му ја мисли. @tessie нека јаде локумадес. Поздрав женишта.
^ Жени, ич не “дослушуете“. Тоа е за пред врата, демек благо, за блага да биде работата. Не ме откачуете така лесно. Mислете си дека со весељак ко мене така ќе пројдете. Ма на Фемина ако треба виртуелно девојачко ќе напраиме у најмала рака, кешки да ја биде. А и да не биде, кој ни` брани да напраиме...
СП до Ерхинеа. Си знае таа зошто. @Valerin ко, ти пожелувам да те остаат внуците на раат, со син ти заедно да си направите свадба, и да исчури снаата. Изволте, ми го побара. Добро да ми го чуваш!
Специјален поздрав до @ZDR Браво девојко за одлуката да живее тоа малечко зрнце,кое за брзо ќе биде вашето се.Верувам дека сеуште не ти е верно,а и како во бунило си,ама верувај се' ќе се среди,тоа ќе ви ги подреди сите коцки,кои Господ ги чува за него!!! Душичка малечка,има ли нешто поубаво од тоа,најубавиот Благослов од Бога!
Pozdrav do @Anabelle.Amorette @lunicka @IronLady @Jovananana @Elennaa @Someonespecial @Lovely93 @Daleron @Mahidevranfan @Adina @Bokchee Tu me povelete tortaaa
^ Фала ти на поздравот мила,поздрав назад до тебе и до сите девојки од четот. Фала ви на гостопримливоста и што убаво ме примивте како нов член. Ве гушкам