@XstrongerX ! Сакам да ти го купам овој! Рака в оган ставам дека ќе ти стои убитачно. cheers! Твоја, М
За сите по нешто : @Mama25 , @Viktorijaaa5 , @Sexybaby86 , @mims-89 , @senza.parole , @Someonespecial , @tea4e , @tessie , @tinkerbelll , @XstrongerX , @ADOKI , @Captain-Omni , @Anabelle.Amorette , @anuskaNESTLE , @Artemission , @Bah , @buba4e89 , @Cka , @Madam-A , @Elissa , @EMoonlight . @eliesaab , @kolovoz , @lunicka , @marama , @Anna-Banana
До џенцката на којашто дефинитивно најмногу и` се допадна “следачката функција“ @Valerin . И до сите вас коишто мислите дека не ви беше доволна гњаважа од мене овие години.
@Daleron и @tessie ние прво наше гезме да си напрајме па после не грчко-какво сакате. и така е зима ке се криеме со јакни до под гз и хеланки. СП до вас
Сп до оние што за прв пат ми оставија впечаток. @okcenzi @Cka @tessie поздравче и до сите мили мои останати кои од ден на ден ми го плените срцето. Секој ден се запознавам со повеќе ликови низ нивните постови. Ја поздравувам и домаќинката на темата околу 40 @lunicka и мојата омилена @Teodora* во добро и во зло. Јадење нема доцна е затоа можеме да запееме!
Специјален поздрав до сите форумџики! Добро утро! Имајте убав ден со многу насмевки и среќни мигови кои ќе ги паметите! Ве частам кафенце! И еден healthy breakfast!
СП до моите следбеници на форумов @vinozito, @Elissa, @ColoursOffTheRainbow, @cresa-jagoda, @Daleron, @DivineFM, @Doozy, @eliesaab, @EMoonlight, @Hipica, @julie77, @Marijankaa, @Milena123, @Pepelaska25, @rainbowec, @senza.parole, @Serafima, @veteruska, @Strumfeta17, @Arthur
СП до: @Someonespecial @Papillon.Papi @Dream-Girl @AziskaStrslenka @Ariel @Mahidevranfan @Viktorijaaa5 @Elennaa Извинете ако заборавив некој,вака од брзање ве гушкам.. А да, и СП до чатерите
@Shelea Те препознав на сцена на скопски фестивал, баш бевте добри, најдобри до сега. Стискам палци за победа!