Somenespecia Yowannty Lella Valerin kikav AziskaStrslenka Cka Umbrella22 Serafima ozbilnazena еlissa Barbie20 the.onе Dvolicen eliesaab AnaKarenina buba4e89 Gordana10 lunicka Marossa poenta tessie joy1
Сп до сите лепи цури и манги на форумот и до теси и далерон што се прават многу важни Севето опасна била - ќе ја изчукаат оти не пее караоке
@Elissa ме изнасмеа за сите пари. Поздрав голем до тебе, Далеронка, @elisabeta, @julie77 и @vinozito1 . И до сите што се осеќаат поздравени и намераваат да ме поздрават.
Возвратен поздрав до tessie. ми се иде да се летвосам. Ама пак треба да сум трезна за утре. М.М продава нешто што две три генерации е во семејството и со кое се бавеше. За мене знаеш веке. Назравје уште по една. Ех живот.
Добро утро. @Elissa како да те заборавам кога не можам да те запаметам. @tessie @lunicka @Teodora* @ozbilnazena @vinozito1 @zalosna @Lella и до сите останати мои омилени женички, момочки и момчиња. Имајте убав петочен ден.
СП до @Daleron, во последно време само се сложувам со нејзините постови. Па стискам лајкови како тинејџерка на фејсбук. Поздравче мила...
Еден петочен поздрав до моите најдраги: @tessie, @Gordana10, @ozbilnazena, @Lella, @Valerin, @IronLady, @QweenSM, @Marossa, @Sanjichka007, @tea4e, @Anabelle.Amorette, @Adi888, @k.i.m, @RainBow, @sia.bella, распеаното друштво @Daleron, @Elissa, @lunicka, потоа до @Annath (мило ми е што се врати ), @Mahidevranfan, @simonna.a, @Dream-Girl, @AnaKarenina, @Serafima, @Mrs.Cuper, @mims-89 (oбожавам да те читам ), @Viktorijaaa5, @julie77, @makedonkamak, @EMoonlight, @TheBlueMoon, @Victorian... СП назад и до @bubac, @Captain-Omni, @elisabeta, @Avenged Изволте, има за сите
Од мене еден голем поздрав до @RainBow Реин, да знаеш дека на Let's pretend this never happened не сум се смеела толку колку на твојот последен пост во клубот! Три пати го прочитав и те замислував изнервирана, како ти чури од ушите Јас ваква бев додека ја читав книгата Заедно со се писателката што ги створила... Имај убав викенд исполнет со вкусно кафе и некоја добра книга
СП до сите членови од РАСТУР БЕНДОТ и истовремено ви закажувам снимање на спот за долунаведената песна.Можни локации:село Пустец,околината на Мариово,Џамбо... како инспирација можи да ни послужи видеово: Итс мај тест деј Итс мај тест деј итс мај тест деј ајма гона ду ит вит мај лаки фингрррррс ај донт ноу натинг ајм гона заокружам евритинг Итс мај тест деј итс мај тест деј ајм гона ду мај тест ај донт ноу да енсврс Диар тичр диар тичр вај ју мејк мај лајф хардр? Литл мрси,литл мрси ај маст ту слип науу вај ми?вај ми? вај мај мајнд тииичр? Итс мај тест деј итс мај тест деј ај гона хит а клоца ин мај ес јеа ај донт ноу натинг вај ју донт кажваш? вај ју донт кажваш? тел ми самтинг тел ми самтинг ват а дамбес френд Итс мај тест деј итс мај тест деј енд ај донт керииии јеа гив ми мани гив ми мани ај гонаа лив мај фентази!
Поздрав и до тебе @AnaKarenina Има досадни книги и книги кои вадат од такт со својата глупавост, последнава беше од вторите, па ми дојде супер што имав кај да се искажам Поздрав и до @sia.bella иако ни е доста мал клубот морам да признаам дека ми е многу мило што си тече.
Nova sum no sakam site da 've pozdravam I pokanam na Eden zaednicki pojadok I utrinsko druzenje so kafence I torticka
Теси,Стршленка,Коловоз,Кетрин,Спешл,Спарки,Еленаа,Ерика,Кикитта, Луничка,Македонка,Мароса,Мишела,Цреша-Јагода,Барби20,Цеца1, Далерон,АнаКаренина.
@elisabeta @Daleron @Marossa @Valerin @Dream-Girl @jovana03 @Ivy89 @bubac @poenta @LittlePinky @Viktorijaaa5 @natemila @Someonespecial @the.one @tea4e .... @mirandaa, @Rose96 и @crimson за комбинациите во модни критики Поздрав со омилената песна
Оооо Симоно, не не бегаат првите места со песништево. Лека-полека ќе биде албумче, муахаха. На крајот на спотот ќе си пишува: Текст: @simonna.a Музика: @simonna.a Оти само она ноуст хау ту ду ит.
СП до сите што плескаме г’з. Да станеме да се размрдаме малку пред спиење. 200 гр помалку гарантирам.
Jас пак на темава Зошто нема поздрави како пред промена на платформа Него за друго сум тука. Сакав и сакам да ја поздравам RainBow. Добро утро и убав ден
@Elissa , @Daleron , @rici.aaaaa (колку ме израдува со постот после сто години, да не` дружиш поише), @Someonespecial , @ozbilnazena (благодарам за убавите зборови ) и остала банда од Твојот аватар звучи познато. Oд мене... еден... викендоносталгичен поздрав.