Поздрав до сите распеани феминки од караоке бендот и симонка со нејзиниот растур бенд, ме изнасмеа со песната ма И така еден Спортски поздрав ќе упатам до @Captain-Omni
Поздрав до: EMoonlight Lella zalosna Arthur Ivy89 IronLady bubac kolovoz Barbie20 Snow-Star Anabelle.Amorette QweenSM Daleron kala21 Someonespecial Viktorijaaa5 Luci22 Kaylie Serafima Dream-Girl Elissa Имајте убав ден!
СП до лепа @Elissa , @Anabelle.Amorette , @lili.g (добре ни дојде на форумов), @Daleron (и јас, како и една друга форумџика, нон-стоп како улава ти лајкувам мислења, ако седнеш на фотелја еден ден, работно место за мене) и до @tessie која одамна намеравам да ја поздравам
@Someonespecial @Summerlover @Marossa @Valerin @Lella @Ivy89 @Kaley @Elennaa @AziskaStrslenka @tessie @Daleron @Captain-Omni @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Mahidevranfan @simonna.a @AnaKarenina @makedonkamak @ozbilnazena @Serafima @Dream-Girl @Madam-A @XstrongerX @Barbie20 @cresa-jagoda @lunicka @eliesaab @mirandaa @senza.parole
СП и до моите следбеници ... Поточно до оние кои ме читаат тука, ме почитуваат како форумски лик ... Ви посакувам позитивни и исполнети денови на среќа
Поздрав до моите следбеници, оние кои ме читаат и до оние кои ме поздравиле. Исто така поздравчиња до: @Gordana10 @ozbilnazena @Someonespecial @AnaKarenina @Dream-Girl @poenta @vinozito1 @julie77 @makedonkamak @Marossa @Serafima @Madam-A @Hipica Ако си на диета, не отварај! Спојлер
Специјален поздрав до сите феминки Ви праќам гушки до сите и една убава песничка за овие доцни часови Добра ви ноќ!
@makedonkamak Поздрав до тебе и гооолема благодарност за честитките Биди среќна и имај лесна бременост... Те честам позитивни чувства
Не сум поздравила од поодамна, некако немам време во последно време, го запоставив форумов. Ќе бидам кратка овој пат, некако не ми се пишува, ме боли раката од вакцината... СП бек до: @GirlRose @makedonkamak @lunicka @tea4e @tessie @Bah @IronLady @Avenged @Someonespecial @eliesaab @QweenSM @TheBlueMoon СП и до: @nevermet18 @WaffleGirl @T.e.d.d.y И ајде СП и до сите други, ме боли ракава стварно, треба ладни облоги да и ставам, чекам мама да купи. Имајте убав ден ве сакам!