@TheBlueMoon , поздравчиња и за тебе Додека сум на местово сакам да упатам поздрав и до @Abeja . Госпожа, ти нешто почна да се губиш . Ајде опрај се ти се молам. Ај наздравје да ви се колаченцава. Сама ги правев Ваша М,
СП до: @Abeja @Adina @Anabelle.Amorette @AziskaStrslenka @bubac @bubic.k @Daleron @Elennaa @EMoonlight @Hipica @Kaley @Kaylie @luci22 @makedonkamak @QweenSM @senza.parole @Someonespecial @Sunshine.Sunshine @tessie @WhiteAngell
Сп до @TheBlueMoon благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до @ozbilnazena , до единицата за брзо растурање се знаат кои се, до @Someonespecial, до @Daleron , @makedonkamak , @julie77 , @Serafima и од @k.i.m ( за неа сватовите специјално ќе ги пратам да тркнат до кај неа ), до @RainBow , до @IronLady , @Anouk , @Antoninaaa ( под итно да се појави) е така
Да не имате родителска? Поздрав до сите особено до оние што дебатираат во тема секс за една вечер , откако ве читав овој свечен едновечерен чин ми асоцира на прљави вц школки, не сакам да земам учество да не ви расипам расположение
Одамна ве немам поздравено, срам да ми е. Прво да ги поздравам девојките од клубот @AnaKarenina и @RainBow, а и @Marossa и @bussines-woman што ни се придружија, мило ми е што не има се повеќе. Пријатно читање девојки! Потоа до "италијанките" @Someonespecial и @Gordana10 До мудрите жени во темата Ние и околу и преку 40 кои редовно ги читам и од секој нивен пост може нешто да се научи (за почеток да пробам вишњовача). И на крај до омилениот маж на форумот @Captain-Omni!
@Serafima Утрово со во рака, размислувам за добрите луѓе на овој свет. Која си ти девојко и од каде толку добрина во тебе? Почестени сме со твоето присуство тука. Ти благодарам за твојата добрина, стрпливост, за секој убав збор, добронамерен совет. Денес, сета среќа на овој свет ти ја посакувам на тебе и твоето семејство. Да си ни жива и здрава. Биди тука, ни требаш.
Среда е велат среќен ден,затоа поздрав до @Daleron ,@Valerin ,@RainBow ,@poenta ,@Bah ,@Dream-Girl , @Elissa ,@Someonespecial ,@kala21 ,@galapce ,@Teodora* ,@Serafima ,@QweenSM , @WORRIED.BT ,@Ariel , @Annath,@elisabeta ,@vinozito1 .
До сега немам поздравено група на членови, секогаш пишувам еден или двајца. Но денес се потрудив ... Спојлер: СП до една мала група на членови AnaKarenina Artemission AziskaStrslenka booble.girl bubac ceca-1 Daleron Dream-Girl Hipica kala21 Lilit Madam-A makedonkamak marama mims-89 omg92 renata77 sajonaramucaca Someonespecial Viktorijaaa5 Waka-waka Abeja Ariel Anabelle.Amorette Elissa tessie Ultimate.Shopper kikitta nevermet18 SV1911 Papillon.Papi Kate89 Koritsaki anuskaNESTLE Nausicaa mime87 Cka Daydream Tumblr.123 poenta buba4e89 lunicka okcenzi AngelOfArh Captain-Omni ♔ cυτє ♔ Moira Marossa cresa-jagoda Strumka22 па повелете, иако не ми е роденден, и не славам 50ка ама групата заслужува ....Се извинувам ако пропуштив некој. Ама нареден пат со сигурност нема да го заборавам.....Ветувам....
Ме нема неколку дена и веднаш се загрижвте а? Еден куп пораки во ин бок, или на нашки сандаче, во случајов виртуелно, со пораки, каде си Бах, зошто те нема, Бах врати се бес тебе форумов губи смисла, Бх ни недостигаш многу...... И еве после неколку дена пауза рашив да ви се вратам, баш заради вас а не заради себе, неможам да гледам како патите по мене. Ова звучи као кога телевизииве по 100ти пат репризираат турска серија, па се вадат на фората дека е по барање на гледачите. Инаку за погоре напишаното, претпоставувам дека свативте дека се лупам од земја малку нели? Сега да преминам на поздравите. Поздрав до @Dream-Girl @Serafima посебно голем поздра. Потор до @Adina исто така ектра поздрав, значи не стандарден. потоа @lunicka и сигурно некои ќе ги забораван несакајки, но има и такви кои намерно се трудам да ги заборавам како да тоа што сум ги запознал бил само еден мој лош сон. Иако ова што се ораќам во множина ќе испадне дека некому ласкам, но тоа не е ласкање туку само правење дистанца.
Прекрасен поздрав Поздрав и до сите Вас, се каам што не сум се придружила на овој форум и порано но мило ми е што почнав да споделам многу работи со прекрасни жени од сите краеви на Македонија, искусни, неискусни, постари од 40 или само тинеџери, мажени, немажени...Women rock!!!
Eден голем сп до makedonkamak Со лесно бременоста, машала машала, расте бебушка Него, ја има во Рекорд уште онаа прочуена баклава? Ух како би една
Поздравче до ozbilnazena Ти благодарам, мила. Растеме, растеме секој ден по малку Ајде повели на убава баклава и мене добро би дошла Таман и уз баклавата едно кафенце и добар разговор. Мераци...
@Elissa ма... you did it again. Фала на поздрав, помисла и обид за расположување. Поздрав голем до тебе. Исто така, поздрав и до @Daleron , @ozbilnazena , @Someonespecial , @Agrona , @julie77 , @danichap , @cresa-jagoda , @nena2010 , @lunicka (убав аватар ), @vinozito1 , @imelda , @RainBow , @Gordana10 , и дрим тимот што заслужува посебна подгрупа овде: @XstrongerX , @Madam-A , @Cka , @Captain-Omni ...