Ве поздравувам сите тие кои сте помислиле на мене и сте ме споменале во вашите поздрави,фала ми значи тоа многу Овојпат поздрав до моите омилени женски @AngelOfArh @Lovely93 @Barbie20 @Agrona @IronLady за сите по едно коктелче од мандарини поздрав и до : @Someonespecial @Lella @Dream-Girl @Umbrella22 @bubac @Elissa @Adina @Teodora* @makedonkamak @marama @kolovoz @Mrs.Cuper @Daleron @lunicka и @Bokchee заблажете се
Hugs & kisses for everyone За сите што ме поздравиле и не ме поздравиле ви посакувам убава работна недела Изволте една стара песничка за расположение и убави спомени
До; Ситееее мои драги феминки... ( се знаат кој се) Ви посакувам на сите да сте здрави, живи, радосни, исполнети, среќни и само убави нешта да ве следат во животот Некое време ќе ме нема на Форумов и знам дека на некој начин ќе ми недостасуватено ќе ве читкам кога ќе можам. Ве сакам сите! Како што е редот да Ве почестам со чоколадни бонбонки...
Специјалка до @Someonespecial , @makedonkamak , @tea4e , @Vikica.cuci , @tessie ,@QweenSM , @Daleron ,@Dream-Girl ,@LittleFairy ,@Valerin ,@Anouk ,@Lella , @vinozito1 ,@lunicka
Од мене поздрав до една од членките со најдолг стаж на форумов @sesilija Штета што веќе ретко пишува на форумов, а кога некогаш ќе се реши да пише, гледам дека ништо не се сменило. Уште си е онаква каква што ја паметам - директна, јасна и концизна, а сепак погрешно разбрана. Мислам дека е една од членките кои најчесто се обвинувани дека се дрски и избувливи, а мене отсекогаш ми оставала впечаток дека е мошне смирена, во некои дискусии дури и премногу трпелива и секогаш коректна. Сеси, нема да ти постирам кафиња и колачи, доцна е. Само ќе ти посакам убава ноќ
Фала ти на поздравот Ана. Инаку да ти одговорам, јас мислам дека баш добро сум разбрана, а обвинувањата дека сум дрска и избувлива се само реакција на вистината што им била испорачана. И јас нема да ти постирам кафиња и колачи, ама ќе ти го постирам ова, па бирај си дали ќе дремуцкаш или ќе читаш .
Добро утро.Одамна не сум ве поздравила, ако изоставам некого не се лутете. Ве обожувам сите. @tessie @Elissa @lunicka @ozbilnazena @Teodora* @Nausicaa @marama @okcenzi @Cka @zalosna @anina @galapce @friendy @Bozica1980 @LusySkyDiamonds @green.eyes @ALISA0000 @kolovoz @makedonkamak @Annath @WORRIED.BT @mariz @Someonespecial @darcy @Ariel и од машкиот род. @Captain-Omni @Bah @tinan
Поздравче до сите кои ме поздравиле и се сетиле на мене,а јас долго отсуствував од форумот,но ми фалевте Ајде и да ве набројам,Спешал,Теси,Виножито,Аноук,Вики5,Невермет18,Ангелче,Симонче,Елиса,Горде10,Емилиа.Атиасмногу сте кој ќе се сети на сите,но специјално ве поздравувам сите и нови и стари членови и бидете секогаш активни
Специјален поздрав до Captain-Omni. За прв пат на овој форум да сретнам некој со толку паметни мислења а да е машко. Браво И ја мислам така во една тема А ова го заслужи
најспецијален поздрав до: @Bokchee @Marick14 @Bah @Someonespecial @Anouk @Viktorijaaa5 @barbiegirl.24 @IronLady @Adina @anina @Daleron @Madam-A @luci22 @Strumfeta17 @AziskaStrslenka @Marijana93 @Just.you @ColoursOfTheRainbow @Lella @Elissa @makedonkamak @Papillon.Papi @cresa-jagoda @Valerin @Mahidevranfan и до сите останати + не се лутете ако некој изоставив
Ај и јас конечно да седнам и еден асален поздрав да напишам. @Valerin, @Someonespecial, @Marossa, @Summerlover, @QweenSM, @Elissa, @Flower27, @eliesaab, @elisabeta, @Marijana93, @AziskaStrslenka, @Barbie20, @Yowannty, @sia.bella, @Anabelle.Amorette, @AnaKarenina, @nevermet18, @Gordana10, @Daleron, @lunicka, @Elennaa, @ozbilnazena, @bittersweet, @makedonkamak, @Mahidevranfan, @Papillon.Papi, @erica, @Cka, @Serafima, @Umbrella22, @barbiegirl.24, @Adina, @Arthur, @simonna.a, @hermosa, @tessie, @GirlRose, @Dream-Girl, @IronLady, @Anouk, @tea4e, @MademoiselleB, @EMoonlight, @luci22, @Moonstone.17, @sadgirl21, @Snow-Star, @Snow-Queen, @Ivy89, @Lovely93... Прилично долг испадна, ама сакав да ве позравам сите... Поздрав и до тие што ги нема да листава, бидејќи знам дека сум заборавила некој, сигурно тоа. Ве гушкам, имајте прекрасен ден исполнет со многу насмевки и топли пијалоци.
Еден најспецијален поздрав до @Adina , @anichka94 ,@ Anouk, @Arthur, @Bubbi , @charliee , @Gordana10 , @hermosa - мојата најдобра другарка , @kikav, @Marjan007 , @marlonbrando69 , @Sawyer , @Gordana10 , @ALISA000 ,@soledat, @Snow-Queen, @Bokche, @srcekrsacka and @Elissa. КАПЕТАНЧЕ поздрав со бакнежи до тебе ИИИИИИИИИИИИИИИИИИ @kostic mojot najdobar drugar Има ли некој што не го чека снегот ???
Најмила и најомилена љубави @Viktorijaaa5 ајде да се напиеме заедно од овој магичен пијалок! Те гушкам! Ти посакувам убав ден.
СП дo @vinozito1, @Elissa, @Snow-Star, @kolovoz, @elisabeta . Затоплете се со чај од јаболко со цимет
@Lella ти благодарам за поздрвот еве еден и за тебе, во пресрет на предновогодишната еуфорија која гледам тебе веќе те зафатила