СП до LovelyGirl затоа што денес е роденденка и најважна е тука Среќен роденден Лавли! Понатаму СП поздрав упатувам до наредниве мили девојки Џули77, Грл1985, Старфиш, Аннии, Ангелче, Wild Child, Tрендафилка, Би Ју, Алис, Тедибер, Дејзи, Бона, Хипица, Багуфче...и до сите останати активни феминки кои не успеав да ги набројам сега ама ве мислев сите комплет и специјално за вас ја направив оваа фотка Ете така!
Зашто ме немаше одамна сеа вака еден многу СП ќе упатам До: Анннни милата моја гледам пак се активарала многу ме израдува Смајли срце мало лов ју Тедибеар те гушкам најсилно Душица ..следен пат заедно на Цвија , и секако и Бројче со нас Сп и до неа Ким Катакомба и останатата подморска дружина Докторката и се надевам уште важи поканата за кафе Гоу партнерот за пиење водка Уникатната Трендафилка Скроз откачената Скај Карина , Спичлес , Бебето Бу , Дејзи , Багуфче , Лолипоп , Сеси , Бона , Џулии , Старфиш и сите останати што во некој случај сум ги заборавила Mисс ве сака
СП до сите феминки, но најСП до Пирамитката затоа што го посети Париз, омилениот мој град после Охрид
EEEE Лувр Се надевам успеа бар пола да го разгледаш Јас се изгубив уште во Египет Поздрав и до тебе Пирамидкеее!
До Бију, и Пирамитката. Ме воодушеви со сликата, специјално за нас, како и специјалниот поздрав. Благодаримееее. Се надевам дека убаво си поминуваш. Специјален поздрав до Лоли, Анфеитфул, Хипи, Брајт. До моите најдраги, И сите останати.
СП до сите што не ме заборавивте ,да знаете јас НИКОГО не заборавив. Ве сакамм и ви ветувамм од денесс повеќе ќе ве дружам !
Поздрав до сите феминки..посебно до докторката Ми фалеше целиов форум во предходните 5 дена..но тоа е работа. Сега да си дојдам на себе малце да се одморам, и се посветувам целосно на фемина.
До оние на кои им недостасувам на форумов Ќе се вратам за некоја недела.........ветувам Ве гушкам И поздрав до моите сексомисленички и до оние кои одамна немале секс
СП до пирамидката, би ју, вајлд чајлд, вајд грл, мацуш, теди, душица, бона, бројче, розич,ловли грл(славеничката), алиса, лудото, стронгер(претпоставувам дека од понеделник до петок низ иста врата влегуваме и излегуваме ) и до сите кои се молат утре да не биде кажан нивниот број, или нивното име за време на училишниот час
СП за сите заљубени <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-_yCNhw3TCM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-_yCNhw3TCM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Денес ќе направам еден подолг список со феминки кои си ги сакам и поздравувам СП до:кикето,аннии,вајлд чајлд,анннни,смајли,алис,ким,тенкаи,ангелчето,спичлес,душица,пирамидката,анфеитфул,бројчето,гоу, мисс индепендет,уоман ин лав,сесилија,анима,џули,реинбоу,старфиш,кате,хипи,дејзи,трендафилка,тедибеар,вики44е,багуфче, карина,вери,лина,лукс,лижавчето,бона,иксстроунгер,сесилија,росонерка,оффспринг,озиејнџл,бију, катакомба,докторката,скајејнџл,саншајн88,розич,лолипоп,брајт,озбилнажена,шилеа,лилит,ирена,анат, мимс,фиарлес,лавли грл,карак,вајлд грл,спојлед бејби,марама,уолфче,звездакоска, блонд-идната мамичка ,мистериус,ненушка,гордана,блубери,скарлет88,ливинг глам,лудото,барби,лудача,кукличка ск,стрејнџуоман,принцесофддарк,хепи грл,ловер,маја8, викторија,фемина90,ферхунде-л,чика,неса и сите кои ве заборавив,се извинувам многу..но целта ми беше сите да ве набројам па можно е да изпуштив некого Ве гушкам девојки!