Од мене поздрав до @Daleron @bittersweet @Someonespecial @Lella @tessie @Marossa @marama @Mishela @Daydream @eliesaab @lunicka @Waka-waka @imelda Трета година по ред си ја испуштам годишнината на форумов, ја заборавам Ама еве ќе ве почастам со кафе и десерт по повод новиот трофеј - Магнет за допаѓања
@AnaKarenina Благодарам многу за поздравот. Кога те читам секогаш помислувам „Толку млада, а возрасна во своите постови“ Честитки за трофејот иако ги заслужуваш сите трофеи на овој форум.
@Adina А, уште па и од кого е поздравот и да не ги обожаваш ќе ги засакаш Не ми замерувај си ласкам самиот на себе. Само за тебе
Поздрав -special place for special people @Adina @sia.bella @tessie @Daleron @AnaKarenina @XstrongerX @Serafima @ozbilnazena @Viktorijaaa5 @lunicka @hermosa @vinozito1 @poenta @Captain-Omni @Bah @Someonespecial @Gordana10 @makedonkamak
Специјален поздрав до @luci22 @Daleron @poenta @Elissa @Arthur и сите останати на кои не ми текнува во моментов. Мислиш те заборави а? Нај посебен и посебно специјален до @Adina
Специјален леп поздрав со блашково до0o: @AziskaStrslenka @Sunshine.Sunshine @MademoiselleB @Elennaa @Someonespecial @Strumka22 @Madam-A @Ivy89 @Arthur @makedonkamak @Mahidevranfan @sweet-star @erica @GirlRose @Anabelle.Amorette @Lella @Umbrella22 @EMoonlight @TheBlueMoon @tessie @Daleron ( којашто ме забрави ) иии + до чичко @Bah којшто често си има навика да ме поздрави, па и еве ај да бидам учтива еден поздрав и за него, а и за цел форум (пошто некој изумив да го поздравам гарант)! Ваша Луци! <3
Поздрав до Луничка пошто заслужува ,.. поздрав до Лилит пошто ми е љубимица ,.. поздрав и до тебе пошто не се заборава ...
@luci22 Не ми вади муабети иако сум возрасна не сум сенилна. Благодарам душо на поздравот возвраќам со hug:
Овојпат ќе ги поздравам оние омилените од околу и преку 40 @ozbilnazena @Daleron @lunicka @bittersweet @danichap @Teodora* @Ariel Жени останете такви какви што сте, гордеете со тоа што го имате и тоа што сте го постигнале во животот!!! Ви посакувам убав почеток на викендот, уживајте. Eве по една чашка од вашиот омилен пијалак
Vale ke se pridruzam kon tvojot pozdrav,se nadevam ne mi se ljutis... samo sakam da im kazam deka ako na 40 bidam kako niv,bogami,edvaj cekam da imam 40
Ме нема, ме нема, па ќе се појавам у темава ... и тоа петочно. @Adina @anina (благодарам и јас уживам да те читам) @Elissa (уникатна си значи со смешнине слики ) @Daleron @ozbilnazena @Annath (значи пресреќна сум што пак не` дружиш) @Someonespecial @Hipica (сто години намеравам да те поздравам), @Arthur , @AnaKarenina , @kala21 , @luci22 , @AziskaStrslenka , @eliesaab @zalosna , @XstrongerX , @Lovely93 , @calliope , @QweenSM , @buba4e89 , @Teodora* , @Daydream, @Viktorijaaa5 и @manja666 (welcome back ) Спојлер П.С. Понеделник караокето предлагам со оваа песна да започне, чисто онака за да не признаеме дека е понеделник. Инаку денес кај Америве е црн петок, ако има некој предлог за тематски понеделник, бујрум.
Сега ќе биде долга листа. Епа вака прво до @luci22 затоа што ме заборави и ми е нешто лута. После до најмилите @GirlRose @LittlePinky @nevermet18 @Valerin @barbiegirl.24 @IronLady @Marossa @AziskaStrslenka @Someonespecial @Lella @WaffleGirl ... Поздрав и до: @Bah @lunicka @tessie @Ivy89 @Adina @Elissa @Viktorijaaa5 @Mahidevranfan @cresa-jagoda @Papillon.Papi ... Убав викенд.