Поздрав до @Serafima која прави вистинска уметност од готвењето, но и фотографирањето Ме охрабри со денешниот пост за неуспешните обиди за шампита, си викам: Ете дури и на Серафима, што е навистина уредна и прецизна во готвењето, не ѝ успева сé од првиот обид. Па ми даде инспирација да се обидам повторно со некои рецепти кои ми биле неуспешни Поздрав и до @cigarce која ми го разубави денешниов ден со пораката До @Vikica.cuci која никогаш не ме испушта во поздравите, а забележав дека во последно време ја нема. Се надевам дека во скоро време ќе не дружи пак Поздрав и до една девојка која не знам зошто порано не сум ја забележала, ама во последнава година особено многу често ја среќавам низ дискусиите и имам чувство дека си ги читам мислите - @SuperGirl24 И до @vinozito1 - не се сеќавам дали некогаш сум ја поздравила, ама редовно ја читам. И некако ми е асоцијација за мудрост, многу убави пораки среќавам низ нејзините мислења. Ти испраќам многу ведрина и позитивна енергија, како контра-удар на сé што те мачи во последно време. Ви посакувам убав викенд!
Најјјспецијален поздрав до @psychic @Nezna28 @Snow-Star @nevermet18 @Daleron И огромен и специјален поздрав до @Sunshine.Sunshine @CutieWithABeauty @Emilia.Attias @Srckata28 @LittlePinky @Papillon.Papi @eliesaab @Elissa @NapalenaNinfomanka @summer-lover @mileystar @RockNroLLGirL @Anabelle.Amorette @AnaKarenina @Madam-A @Someonespecial @makedonkamak @Lella @BlueHeart @EMoonlight @Dream-Girl и сите што ги заборавив. Поточно, поздрав до сите!
Поздрави назад и нови поздрави до сите вас, имајте најубав викенд милички @Anabelle.Amorette, @Valerin, @Lella, @Gordana10, @AnaKarenina, @Antoninaaa, @tea4e, @IronLady, @tessie, @k.i.m, @Serafima, @sia.bella, @Elissa, @Sanjichka007, @Viktorijaaa5, @ozbilnazena, @Teodora*, @hermosa, @Daleron, @Marossa, @Doozy, @bubac, @Arthur, @luci22, @Mahidevranfan, @Dream-Girl, @Snow-Star...
Ме изненади поздравот од @AnaKarenina. Ми ја стопли душата со поздравот.Верувам дека знае оти книгите се најголемото богатство.Од нив најмногу се црпи мудрост и силата е во пишаниот збор.Ако за нешто жалам во животот тоа е што немав можност да студирам книжевност.Ти се восхитувам на секој пост, на твојата поезија,а и фотографиите што ги постираш. Повели чајче и книга по твој избор .
Жении да ве поздравам и јас со скромен поздрав од најголемиот македонски швалер. Поздравот се однесува на сите оние во темата околу и преку 40 ама не ги запоставувам и оние помладите. На крајот на краиштата до сите поздравче освен за Петре.
@tessie поздрав до тебе ке се дружиме и вечерва ако сме на трета смена Исто така поздравче и до @Daleron ете и ке грицнеме нешто
Специјален поздрав до : AnaKarenina , Anabelle.Amorette , Katrin.Moon , EMoonlight , makedonkamak , QweenSM , Someonespecial , poenta , Elissa , Daleron , tessie , Dream-Girl , nevermet18 , Mahidevranfan , Moonstone.17 , Barbie20 , Umbrella22 , Marossa , RainBow , Gordana10 , Lella , RockNroLLGirL , mileystar , elisaab , Madam-A , sadgirl21 , Papilon.Papi , 1209 , XstrongerX , AziskaStrslenka , Sunshine.Sunshine , ColoursOfTheRainow ... Имајте убав викенд .
"Прљава" дама,мене таа ми стана една од поомилените феминки @XstrongerX . Нејзината надворешна слика нека не` ве лаже,душа од човек е @Summerlover. Некако како да ја нема..... Толку големо количество на зрелост,а млада душа која ме изненадува @Someonespecial Беше и ја снема,ми недостига нејзиното паѓање од стол Еlennaa Насмевката и ја прекрива тагата во душата @AziskaStrslenka Во последно време "ми се допаѓа" заслужено ги доби @Doozy Ми се допаѓа нејзината посебна љубов што ја има кон семејството,заедно со последниот пост за дедо...и јас го сакав ми недостига и ќе го сакам @marama До мамичка,згодна една,најмногу ради штиклите,секако @Moira До него,на фемина и требаат такви машки членови @Captain-Omni Собираме парички за едеееееен големмм камион книги,постовите и` ги читам со милина,се` убаво средено ,напишано,браво @AnaKarenina До двете згодни блогерки @Rose96 и @crimson Ме чека една убава книга во топла собичка,рај и рај.
Do site sto ostanuvaat vecerva doma kako mene a poseben pozz do tie sto se izlezeni nadvor ubavo pominete si zabavuvajte se I ne docnete mnogu.
Девојки, многу ретко отворам тука, а очигледно само мене не ми стасуваат нотификации ако некој ме означи... Ви благодарам многу на оние што редовно ме поздравувате, да не речете ваа не не рецка, баш напротив... Ве поздравувам и јас вас, и еве едно фино песниче за недела вечер
Јас одамна ве немам поздравено и сега ќе упатам еден голееем поздрав до: @Barbie20 , @Someonespecial , @Lovely93 , @QweenSM , @tessie , @Lella , @EMoonlight , @Umbrella22 , @AziskaStrslenka , @Snow-Star , @Elissa , @Dream-Girl , @makedonkamak , @Ketrin.Moon , @leighton23 , @Viktorijaaa5 , @Irrepleceable , @Anabelle.Amorette , @Daydream , @AnaKarenina , @Madam-A , @sadgirl21 , @Vikica.cuci , @Kaylie Повелете Имајте прекрасен ден и убав почеток на неделава, а исто и на последниов месец во годинава. Уживајте Гушка
До караоке дружина што цела мака понеделнички, мене ми ја оставија. оваа за почеток, чисто колку за sunshine on a cloudy day Aјде доста од мене... Спојлер
Поздрав теске и од сега па натаму караоке само на пијано ќе прајме..Мислам ќе лежиме на пијано и ќе пееме.. Јас од Оејзис, оти многу ја пеев оваа на времето... Фала пријатно