До @tessie, ќе ме примите и мене во караоке друштвото? Ептен ме расположувате секој поденеделник со убавите песнички. А и еден понеделнички, а воедно и првиот во декември од мене поздрав со сите други феминки и феминковци како мотив да имате успешна работна недела исполнета со мноогу насмевки и да го искористите секој ден од последниот месец за 2014 година.
Некои поздрави касно сум ги видела . Закаснат поздрав назад заедно со извинење за доцнењето. Фенси чајче! @ColoursOfTheRainbow , @Snow-Star , @Kaley Ваша М,
Најголем и најспецијален поздрав до СИТЕ прекрасни луѓе на Фемина!!! Денес правам една година како се зачленив на форумов, неверојатно колку брзо лета времето кога си опкружен со добро друштво
Понеделнички и прводекемвриски еден голем и специјален до сите феминки и феминци! Имајте убава и успешна недела, и уште поубав месец исполнет со позитивна енергија, прекрасни моменти и уживање во сите мали нешта што ја чинат претпразничната еуфорија
@Someonespecial специјалка до тебе со песната Felicita стара де песна ( да го поправам лапсузот, лапнав буква малку ), ама позната, е така
До.. Gordana 10 и Someonespecial со старата позната песна што се вртеше некаде во 00 47 До Viktorijaaa5 До tessie Добро утро и убав ден
@Kaley мила, ммммм ме погоди со благичково, деновиве многу сакам. Поздрав назад до тебе, имај убав дождлив ден, без многу обврски. И СП до мојата најдрага @Viktorijaaa5 уживај си женска со љубовта на ова романтично време. Те гушкам! Повелете женскии
Брз поздрав бек до Озбилна и до Лелка, да, секако дека те примаме. Исто така и до цела банда во „Ние околу и преку 40“ и фала шо некад не` примате за муабет (со усул) и нас малку подалеку од околу што сме. Пошо конечно стигнав да си сварам кафе денес, така и ќе ве поздравам.
Ај една подолга листа: @Daleron @Emilia.Attias @Cvetetto @ColoursOfTheRainbow @Dream-Girl @Snow-Star @Captain-Omni @tessie @JustFun @simonna.a @Elennaa @Mahidevranfan @erica @WaffleGirl @Bokchee @Serafima @RockNroLLGirL @Portishead @oneday @natemila @Lella @AnaKarenina @BelieberYeahh @Anabelle.Amorette @zeka @Heartbeat @EMoonlight @Madam-A @vinozito1 @Papillon.Papi Ако сум заборавила некој, нека се јави. Мене ми се јаде, а за вас не знам.
Тhis one goes to комшијата (60+) шо прееска у маалскиот кафич на својот смартфон го гледаше спотот на JLO и Iggy
Жемски ве сакам сите. Не баш сите лажам. Ама простете возрасна жена е во прашање по малку сенилна. Да не ве редам си знаете. Лека ноќ девојчиња и женички. Едит: Непоколеблива сум.