вие што ме поздравивте примете најтопла прегратка на студеново временце овој пат не ве набројувам, Вие за СП ќе се препознаете, а ги поздравувам и сите кои ќе фрлат поглед овде п.с. пред некој ден си ја најдов кутијата со новогодишни честитки, првите негде од 1996год Т ек почеток на декември е ама да можам уште утре ви праќам по пошта на сите мене (а верувам и повекето од вас ) веќе одамна поштарот не ми донел честитка за Нова Година
Најспецијален поздрав ама најспецијален до @ozbilnazena и до Деки, го немет на форумот, иначе ќе го означев, вака со означувањево, стиснеш и само излегува името
Гледам во најнови мислења стои Hipster , тријам очи и се чудам ,да не сум погледнала некој стар пост . Добредојде назад, фалеше многу ...
Мимче драга мене ми е уште подраго што ти, Теси, Дузи, Ана Каренина, Луничка, Даничап, Мимс, Битерсвит, Мишелка, Џинџерка, Пеперминт, Сеска, Самуанспешал, Мароса, Викица, Анат и ред други сеуште активни и редовно пишувате и што го го одржувате форумов во право издание-виртуелно местенце за кулурна размена меѓу народите Абе бек бек не сум и баш,после нова година повеќе ќе ве дружам, пинки свеар, сега само воајеризирам низ темиве кога имам време. Имам многу за раскажување, за фалење за тажење, ама во некоја друга боља прилика. Жива здрава сум да не ме мислите, малку згоена ко прасе пред колење, али што би рекол охридскиот бог амор тоти е, немат спас Поздрав и до мужите, гледам нови ликови аирлија нека е се шириме Поздрав џаци, бидете умни и послушни, не тролајте многу бидете искрени и доследни до себе П.С Тууууууу што е ова бре, пу пу многу безобразно овие новиве смајлиња, види мамо гзе ми покажува ќесеотрујам
Почеток на месец време е за поздрави,следниот очекувајте го догодина.Кој ме поздравил благодарам,кој не никому ништо... @Hipster , @Daleron ,@Someonespecial ,@Dream-Girl ,@Bah ,@Marley ,@Viktorijaaa5 ,@sadgirl21 ,@tessie , @Elissa ,@poenta ,@Umbrella22 ,@RainBow ,@bubac ,@elisabeta ,@kala21 , @QweenSM ,@sia.bella ,@Gordana10 ,@Lella ,@AnaKarenina ,@Ariel , @Annath ,@Teodora* ,@galapce ,@Doozy ,@vinozito1 ,@Bozica1980 ,@ozbilnazena ,@WORRIED.BT ,@friendy ,... Ах да @Serafima и @sesilija .
СП до @Lella @Nausicaa (да ти се множат феминските родендени ) @Someonespecial @pilenka и @Acisal Против времево дождливо не можам, сонца на залихи немам, ама еве ви гумени чизми
Возвратен поздрав до @lunicka Го делиме мислењето за вкусот на еден од традиционалните методи на подготовка на кафе, турско кафе Препушти се на моментите кога мирисот од топлата напивка ти ги разнежнува сетилата...
Специјален поздрав до @AziskaStrslenka @kolovoz и @luci22 ве читав во темата „Опиши се“ и мој заклучок е дека е мртва трка за титулата која од вас е нај луда. Поздрав до сите 3 и по едно фала ми ја разубавивте вечерта.
Ооо фала за поздравчето Струмче! Инаку, фала ти шо мислиш дека сум луда, ии мнооогу други така мислат и мислеле па ни у Бардовци нејќат да ме примат! Како и да е, имај си убава вечер срцко и биди ми поздравена!
Одамна не сум ја посетила темава,па еден голем поздрав до сите вас,феминки и момци,имајте убава вечер и одличен викенд. Нешто љубовно,таков зимски,гушкачки период е @Hipster Welcome back darling,been a while! @Ketrin.Moon Фали твојата поетична душа!
Поздрав до сите кои ме поздравиле ,се извинувам ако некои од поздравите не сум ги видела,не е намерно. Ме радува тоа што не ме заборавате иако сега поретко пишувам и сум тука. Ви благодарам. Повелете,почастете се со оваа убава торта.
Ја користам приликава да си ја позравам колешката @Lepaaa која е префина личност. Лани ја замарав околу факултет, мислам дека веќе има магистрирано, па сега заслужено си одмара. Поздрави и честички (овај де честитки)
До сите што не сум ги поздравила одамна. Стандард листа.И до сите останати. Ми недостига пуста фемина, ама ќе најдам време јас, ќе ви се вратам за брзо
До сите оние коишто имаат навика да ставаат кори од различни овошја на плотна откако ќе направат ручек/кафе. Каков ервик, какви сини очи ...
Јас најнапред сакам да упатам најспецијални поздрави: До @AnaKarenina Памтам дека минатио пат ме имаше поздравено и ептен убо ми дојде на душава. Ама пошто сум малку изгубена во новава платформа не можам да ти го најдам мислењето. Огромен поздрав до тебе девојко, ми фалиш, искрено, ми фалат твоите мислења и ветувам ќе се потрудам поредновно да те читам од сега. @Hipster Гледам си се вратила од странција. Огромен поздрав и до тебе. Фалеше, цело лето, дефинитивно, нема шо тука. Ми фалеа твоите препораки за серии, твоите мислења во СДК, буквално се. Јакористам оваа прилика за да те поздравам, па чекам импресии од странција Исто така поздрав и до една од најпозитивните овде @Someonespecial, како и до @Umbrella22 , @MandyLane , @anuskaNESTLE , @RainBow , @mims-89, @Daleron, @lunicka, @Marossa, @Barbie20, @imelda, @anabel-a, @1209, @elenaa, @bittersweet , @kravce
Најспецијален поздрав назад до @Gordana10 и @ozbilnazena , @bella96 (фала на убавите зборови мила ), @ColoursOfTheRainbow (обожавам да те читам ), @Hipster (welcome back!!! фалеше мноооогу ), @Hipica, @Vikica.cuci, @lunicka, @Snow-Star До друштвото од чет: @Lella, @Valerin, @IronLady, @Anabelle.Amorette, @AziskaStrslenka (да не си мрднала!!! ), @Marossa, @Summerlover, @Arthur, @Anouk, @Sanjichka007, @QweenSM И до: @tessie @Daleron @Elissa @Irrepleceable @Umbrella22 @Viktorijaaa5 @luci22 @Mrs.Cuper @Kaley
Одамна немам некој поздравено,па ајде еден подолг список @tessie, @Anabelle.Amorette, @Gordana10, @Lella, @mirandaa, @Someonespecial , @Dream-Girl, @Antoninaaa, @Viktorijaaa5, @Elissa, @buba4e89, @Elennaa, @Dog-lover ,@Mahidevranfan, @sweet-cherry, @mileystar, @sweet-star, @RockNroLLGirL, @Marossa, @AnaKarenina ,@Golden, @Amely, @Madam-A, @Ketrin.Moon Имајте убав продолжен викенд.