Овојпат сакам да си ги поздравам @IronLady @Valerin @Lovely93 @Anabelle.Amorette @Marick14 @Umbrella22 @tea4e @Cka @Someonespecial @Daleron @zeka @Irrepleceable @Anouk @ALISA0000 @Dream-Girl ... еве за сите по едно
Сп до @Jule.Sk ( што стори мор во темана за грбот на државава, грб како грб, развиен или не, тоа е може и тетовиран да е, гледаш го модернизирале ) Сп до @IronLady ,@Anouk ,@makedonkamak , @Elissa
Do @buba4e89 I @Daleron sto mn ubavi soveti davaat koi mn sakam da gi citam, i do nasite gotvacki prekrasnite @Serafima I @zalosna Ete vas sakav da ve pozdravam. I guska do vas za da me izvinite za lat. Poso od mob sum.
Мојот прв поздрав на форумов ќе го резервирам за неколку прекрасни луѓе тука, кои најмногу сакам да ги читам и неколку со кои одлично се забавував вчера на четот. Ми оставивте прекрасен впечаток @Valerin @Someonespecial @gingerchild @Lella @Anabelle.Amorette @nevermet18 @viktorxD @Marossa @blueeparadise @tessie @AnaKarenina @Gordana10 @Serafima @Papillon.Papi @julie77 Ве гушкам најсилно!
Поздравчиња до друштвото од чет со кое секој ден уживам и се валам од смеа: @Valerin @Marossa @Someonespecial @viktorxD @Portishead @IronLady @Sanjichka007 @Marijana93 @Arthur @Adina @Anouk @Summerlover @Anabelle.Amorette @AziskaStrslenka @simonna.a ... Огромен поздрав до луѓенцата што обожавам ги читам и ми предизвикуваат насмевка на лицето: @AnaKarenina @Viktorijaaa5 @elisabeta @bittersweet @lunicka @Daleron @Barbie20 @Yowannty @RainBow @sia.bella @nevermet18 @Gordana10 @Elennaa @ozbilnazena @makedonkamak @Papillon.Papi @hermosa @tessie @GirlRose @Snow-Star @Ivy89 @Lovely93 ... Голем поздрав и до феминките кои ми се многу драги, со еден апел повеќе да пишуваат: @Mrs.Cuper @bella96 @Kaylie @Umbrella22 @ColoursOfTheRainbow @sadgirl21 @SuperGirl24 @Dog-lover @sweet-star @RockNroLLGirL @Madam-A ... Многу ве сакам!
Жениииии и девојчиња Ви благодарам на сите за поздравот. Еве и јас да ве поздравам со еден поздрав. Останете ми подздрвени Ве скакам. Инаку дечково ве поздрави.
СП т.е. честитка за Нова Година до @Ivy89 @QweenSM @buba4e89 Ве испраќам за момент на некое вакво место, да си ги одморите мислите.
Специјален вечерен поздрав до @Daleron @Hipica @Lovely93 @Kukla994 @natemila @mims-89 @lovemme да се напиете по една чаша црвено вино.
@Someonespecial @ariela09 @Daydream @Viktorijaaa5 Специјален и до сите оние кои претходно ме поздравиле а јас сум заборавила да возвратам. Назад на своите обврски од утре, имајте убав вторнички почеток на неделата.
Фала мила @buba4e89 баш ме погоди со винцево, уште домашно да беше мммм. Најголем поздрав до тебе, до мојата љубави @Viktorijaaa5 , @Daydream , @tessie , @Daleron , @Hipica , @natemila, @Anabelle.Amorette , @Marossa. Ретко поздравувам во темава а има многу што би ги поздравила и сум ги заборавила во моментов и жал ми е, сега сум ептен на брзање. Ви посакувам убав ден девојки. Повелете салеп со цимет за овој дождлив ден.
Колку сум глупава, сум ја заборавила @Irrepleceable Добредојде назад миличка, многу ми е мило што се врати со стариот профил, со душа ги чекам твоите мислења. Повели да ми се почастиш
Караоке дружина што не пее ич у задње време. После ко ќе изгубите кондиција, ќе викате удави ме овај дуван. Ajде... три, четири.
Најспецијален поздрав назад до @Someonespecial & @Lella Се мислев да праам листа, ама шо дека, коа едноставно можам, а и сакам сите да Ве поздравам! Имајте убави, исполнети и топли вечери, и нека ве греат прегратките на оние кои можат да напраат времето да застане и светот да НЕпостои. Оние, кои ви ја греат душата секогаш кога ќе помислите на нив па дури и тогаш кога се далеку. И секогаш, СЕКОГАШ чувајте ја искрата во вашите срца жива..зошто на вас ако не ви е битно, има некој што со сигурност би дал се за само уште една шанса. Животот е борба..не откажувајте се!