Ме мрзи да набројувам, затоа голем, гооооолем поздрав до сите Повелете, облажете се И чајче, за студените зимски ноќи
СП до сите кои ме поздравиле,до оние кои не ме поздравиле,поздрав до сите кои обожавам да ги читам ќе се препознаат
СП до сите љубители на црвеното вино... Во овие студени декемвриски ноќи спојте ги романтиката и чашката божествен напиток
Овојпат за прв пат ќе го поздравам @Captain-Omni поради мислењето во СДК и затоа што ми го разубави денот кога прочитав ретки се таквите луѓе со размислувања како твоите Имај убав ден ,радувај ги и сакај ги твоите најмили секогаш !
Ги прекршувам правилата дека дамите морало први , gentlemens, ви упатувам топол поздрав: @Captain-Omni , мачор, @Dvolicen (малку да го изнендаиме со моја нотификација ) А и зашто да мора една јаготка на шлагот за крај? Јаготчиња , Pirana, XstrongerX Cka bittersweet, @Elennaa , где се губиш брате? @Valerin , тебе ти дужев чизкејк. Spoiler: повелете kolovoz, tessie, luci22, AziskaStrshlenka, Daleron, Elissa, jovana03, QweenSM, Viktorijaaa5, Summerlover, Someonespecial, tea4e, Umbrella22, Vikica.cuci, bubac, ColoursOfTheRainbow, Dream-Girl, nevermet18... Ретко поздравувам, ама коа частам, од срце поклонувам. пополнете што сакате Има за сичките какво искате : Spoiler: заповједајте Со љубов, ваша М,
Јас не сум ве поздравила одамна. Листата ќе биде подолга, а ако некој сум заборавила се извинувам, ќе надохнадам во нареден поздрав. @tirkenbal - мило ми е што ти се допаѓаат моите постови и што на некој начин се пронаоѓаш во нив. Најверојатно се наоѓаме во слична ситуација, бидејќи кога и јас те читам се пронаоѓам во многу твои зборови. @Nightwalker , @Lella , @bittersweet , @Kaley , @Elissa , @anuskaNESTLE , @Doozy , @senza.parole , @QweenSM , @Umbrella22 , @Someonespecial , @AziskaStrslenka , @kala21 , @poenta , @EMoonlight , @Kaylie , @Vikica.cuci , @Snow-Star , @makedonkamak , @Valerin , @Dream-Girl , @elisabeta. @Captain-Omni - дечко, секоја чест. Се изненадув кога го прочитав последниот твој пост во СДК. Не верував дека сеуште постојат такви момци. И девојките кои ми се најголема подршка на форумов @sadgirl21 и @Viktorijaaa5 .
@Portishead @Valerin @Lella @Gordana10 @imelda @ozbilnazena @Viktorijaaa5 @AnaKarenina @tea4e @tessie @Anabelle.Amorette @Yowannty @Barbie20 @Madam-A @sia.bella @RainBow @k.i.m @makedonkamak @Daleron @Elissa Специјален и огромен и до момците @Nightwalker и @Captain-Omni Е така, во буквална смисла по една гушка за сите И да се послужите of course
Поздрав @Adina @Hipica @Someonespecial @Kala22 @poenta @Barbie20 @Viktorijaaa5 @Madam-A @tessie @Daleron @Sawyer @Captain-Omni @Ivy89 @Gordana10 @ozbilnazena @lunicka @tea4e @IronLady @Snow-Star @fighter (кај исчезна мааа)
До другарките од Ние околу и преку 40... До сите кои ме поздравиле, не ме поздравиле или ќе ме поздрават До старите членови кои ги најдов во 2010( многу ги нема) До сите Вас поздрав специјален. Морав вака да не заборавам некого Нека денот ви го обележи успехот, а насмевката да не се симнува од усните.
СП до @Serafima ( ми го стопли срцето) јас скоро осум години исто вака се чувствувам, прекрасно е.........и после осум години неможам да поверувам дека е моја и дека сум бескрајно заљубена во неа секој ден се посилно и посилно, се посилно......
Специјален поздрав до @Sesil којашто два пати вчера ми одговараше на моите прашања низ темиве.. Фала ти феминкееее, гушки до тебеееее.. Имај си убав викенд..
СП до: * @Cka * @Daleron * @Serafima * @zalosna * @AnaKarenina ************************************************************************************************************************ СП и до Сите од ФЕМИНА ИНСТАГРАМ, премногу сте да не ве набројувам.
Знаете дека кога поздравувам,поздравот важи за сите форумџии.Но,сега би сакала посебно да ги поздравам џенцките кои поретко ги сретнувам низ форумов,не сум начекала некое ново мислење(си мислам дека некоја заборавив ) @Srckata28 @Papillon.Papi @Madam-A (сега почесто те среќавам низ форумов,те немаше едно време) @EMoonlight @CutieWithABeauty @MademoiselleB @lightning123 @Stefani999 до вас! Да бидете поактивни! И дојдете барем еднаш на чет