Сп до: @Someonespecial -чииј постови во СДК ги читам со една огромна насмевка на лицето затоа што зрачат со позитивна енергија. @AnaKarenina -која е моја најголема инспирација на форумот. @Elennaa -која во последно време ја снема од форумот,ми фалат нејзините постови во СДК кој со задоволство ги читав затоа што секогаш знаеа да ме насмејат. По еден филџан топол чај од нане за да ве загрее на ладново време.
СП до сите девојчиња, девојки, женички, жени, бабички ... на ФЕМИНА!!! Имајте многу љубов и насмевки овој студен декемвриски викенд!!!
Викендашки поздрав до оваа тројка: @sadgirl21 @AnaKarenina @EMoonlight Сигурно и заборавиле кога ме поздравиле, јас ретко ја отварам темава откако се префрливме на новата платформа, саде линкови од ник-нејмови ми е. Имајте пријатен викенд девојки, пијте топло чајче и чувајте се.
@Daleron @Someonespecial @Elissa @DigY (к`ј си? ) @hermosa @Hipster @nena2010 @H.VAGA @XstrongerX @lunicka @Lella @Madam-A @Portishead @anina @Arthur @Barbie20 @ozbilnazena Уживајте си во викендот. ... a oва посебно за @julie77 (инспирирана од нејзиниот пост во СДК) Spoiler
Благодарам до феминките кои ме поздравиле , се знаат кои се Поздрав до @Cka ти благодарам за подршката, мотивацијата и осмехот кој ми го примамуваше на лице, секогаш кога читав твој поздрав до мене. @Ariel @nevermet18 @AngelOfArh @danichap @Daleron @vinozito1 И до сите оние кои се борат против вишокот на килограми. Одлуката е наша, во наши раце. Од мене само огромна подршка, мотивација.
Јас @Daleron ка сакам да ја поздравам, ако ја нема неколку даати на форум паника ме фаќа ДО толку сум навикнала на неа. И @zeka да ја поздравам, мотивзација си ми. И @Captain-Omni да го поздравам, најубав стил на пишување има. И @XstrongerX да ја поздравам, и @Valerin И @Marossa И @cresa-jagoda . Највеќе @Someonespecial .. И така, кој заборавив, следен пат.
@Cka тука сум душичке ама гувеам како млада нееста, ептен ми се собра на работа секој ден па дури и денес.Поздравче бек.
Не ви ги знам адресите затоа тука ке ви праќам честитки , оваа и ја испракам на Lella поздрав мила Lella
@buba4e89 Sp do tebe ubavo ponedelnicko utro ubavo da ti pomine ceela nedela. Sakam samo tebe specialno da te pozz oti samo ti me imas sp pozdraveno I poz do tie sto pozdrravuvaat vo mnozina ako spagam ijas tamu
СП ... Portishead ( хм колку сличности пронаоѓам во твоите постови) За добар тек на денот, уживај Tessie ... ( ќе успееме ... само среќа и трпение ) И за тебе, малку одмор и опуштање Barbie 20 ... толку добро те разбирам и посакувам само позитива да те милува секој ден Уживај ми и ти