Поздрав до цела Femina благодарам poenta за доручекот ,сега видов дека си ме поздравила исто поздрав и до тебе.
Покрај вообичаената листа @Daleron , @anina , @Someonespecial , @Elissa , @Barbie20 , @Lella , @ozbilnazena Лелич, свака част. Ништо без подмладокот на караокево, ние основачиве на стара слава све... денес ги поздравувам посебно и @Lilit (си ја слушав Alcohol is free деновиве и ме потсети на тебе дека праевме муабет за песната у соодветната евровизиска тема) @Cka пошо е царица со уникатен потпис. Kaj ja најде сликата...
Поздрав назад Озбилна, те бендиса и тебе во Америките, нели? Мислиме дека знаеме, или знаеме, времето ќе покаже. Поздрав до тебе и дамите од вашата тема, закон сте
Вечните љубители на 7ца, посебно мајонезот, сите гурмани, сите обожаватели на ХРАНА, да живее храната!!! Зашто си ме мајко родила ГУРМАНИШТЕ!
tessie Е, ај сега стај по едно кафе мор лично моме Ооо фала фала Doozy, само храбро напред.Пред тебе е време а со тебе нека биде успех и среќа Е ми се бендиса не да не ми се бендиса А уште повеќе ќе ми се бендиса пак да им текне да ме викнат По природа сум си скромна
Blagodaram mila, i do tebe najgolem pozdrav, iskreno...mi nedostasuva staroto ruvo na femina, so ova sum pomalku prisutna, no mislam na site vas sto si se druzevme ubavo
Специјален поздрав до @babyblond ти благодарам за убавите мигови поминати со тебе и ти благодарам што правиш да часовите минуваат како минута а минутата како еден миг.
Еден голем поздрав од мене до @Snow-Queen Да знаеш дека цело време те читкам и за малото, се надевам дека супер ќе си помините на роденденот.
Вторнички поздрав до @Dream-Girl @Someonespecial и @lunicka кои пријатно ме изненадија со мислењата во кои ме означиле Ви испраќам голема шолја топол чај со мед и лимон, да ви стопли и душа и тело. Цел чајник е полн, има за сите А кога веќе сме кај чајниците, еве една убава мисла, позитив на денот
Специјален топол поздрав до @Val-Dim и до @Daleron да ти дојдам на гости (да не се чудиш, инспирирана сум од сликата што си ја постирала саботата ). Ве поздравувам со најфеминистичкиот виц на сите времиња
Најспецијален поздрав до сите без исклучоци да не правам листа зошто ке биде ОГРОМНА па феминки и феминковци имајте пријатна вечер
СП до @vinozito1 и СРЕЌЕН роденден СП до @Hipica ме насмеа со мрдањето на прстињата од задоволство, јас и ќерка ми истото го правиме, а мојот сопруг тоа не пропушта да го забележи и да не искоментира.