А јас пак се збунив со датумот сп и до тебе и до сите феминки стари и нови, иако не бев активна често ве читав..
Специјален поздрав до @joy1 , @ddevojce , @TIGARCE86 , @zuto , @Annath , @bambusce , @anina , @Jagoda123 , @Snow-Queen, @Cacuvche , @iki26 , @Kitten, @Nova и нека ми извинат тие што ги заборавив а редовно си разменуваме совети и мислења Еве едно кафенце од мене за добро утро:
Душа убава на здρавје κафе,и баш го погоди моментот сега го пијам пρвото утρинсκо κафе повели Леонче и сите дρуги мамичκи позз до сите и убав ден
СП до сите што имаат куќна слава Св. Никола Долгата традиција на куќната слава која го сплотува семејството на едно место и ден кога чекаме гости на богатата посна трпеза... Нека е честит и вечен денот!
@tessie, @Nightwalker, @calliope, @Gordana10, @anina, @Portishead, @Lella, @Cka, @Serafima, @LittleChili, @Giovanna, @bittersweet, @ozbilnazena, @IronLady, @QweenSM
@Barbie20 @Someonespecial @Marossa @Elissa @Daleron @tessie @Lella @Summerlover @AziskaStrslenka @Elennaa @Ivy89 @IronLady @Anabelle.Amorette @Serafima @poenta @Snow-Star @cresa-jagoda @Madam-A @Captain-Omni @Valerin @makedonkamak @Portishead @buba4e89 @ozbilnazena @hermosa @Bah @Dream-Girl Ептен долг список, но што да правам.. одамна немам шкртнато во темава. Листата на форумџики што секогаш ми го разувавуваат денот.
Jaс веројатно уште не сум навикнала на платформава и ја заборавам темава . Спојлер: ups Еве @Anabelle.Amorette , тек сега го видов твојот поздрав кој пријатно ме изненади. . Фала ти. Те гледам низ музичките теми дека убави песни ставаш (по мој мерак ) па еве ќе се пробам да те поздравам со една песна што мене ми е убава, се надевам ќе ти се свиѓа. И патем, обеќавам дека ќе пишувам почесто Поздрав и до тебе @QweenSM си љубов, ваша М,
За секунда го испуштив времето за редактирање. Не сум јас крива, не можев слика да и најдам. Поздрав за @Hipica ! Си ме насмеала со постот во сдк. Ајде за убаво нека е
До сите коишто започнаа со украсување. Ja се спремам да почнам, ама ако се изнервирам, може и да одложам. Ќе цепидлачам сеа за ден-два/недела...
СП до @Elissa Викенд- предлог за прошетка низ македонските туристички центри Природен комплекс за релаксација сместен во подножјето на Осоговските планини, Аурора Ресорт и Спа центар, Берово...
А и , заборавив, мора да пишам, ќе ме караат после Сп до @k.i.m ( со песната Свате мили свате ) можда со песна ќе се предомисли Кимката Сп и до @IronLady
Со овој Специјален Поздрав се замолуваат сите членови на Растур бендот за реактивација но овој пат со поголем интензитет...значи ве поздравуваме јас и @Lella Ние како авторки на долунапишаната песна ве поздравуваме специјално и ве молиме во најкраток можен рок да ја научите песната оти ќе се пее во с.Подмочани за нова година или било друго село по избор музиката ќе биде микс од Врати ми се несречо и кад си рекла да ме волиш Ви благодариме и ве сакаме ’’Те оставив во Долно Дупени’’ Не можам да прднам ма не можам да се олеснам од кога тебе оставив Мозок ми е нула ама ќе се отепам ма не можам ќе се вратам во Долно Дупениии! Срце ми се пукна некој со топка по гла ме штукна од ко ми рече грда си во забитееее плачам јас ко дете шал ми се плете ми се смрзна грлотооо... Кашлав како посрана... Челото ми горееше од љубовта таму некаде, во Долно Дупени. Солзите, ми се промешаа со мрсулите. Те оостаавиив... во Долно Дупени. Те остаавив... во Долно Дупени. Со кои ли зборови ти ми тага остави? Заради моите немиени заби ти сакаше да ме оставиш Но тој ден беше добар бевме на риби пасење... во Долно Дупени.... Каде ли заминаа оние мигови? Кога ти ме бркаше по тревата... Сопки ми ставааше и ми се гледаа гакичките. Тогаш јас..бев така смирена бидејќи тој ден заби си измив и во Долно Дупени те оставив! Те оостаавиив... во Долно Дупени. Те остаавив... во Долно Дупени. Рече ќе спиеш...човече јас те оставам! Ич не ти е гајле А сега не можам ни од тебе да прднам Тешко ми е...ни грав не помага Зошто те оставив? Зошто баш во Долно Дупени? Таму ние...се затрескавме Од умо не се извадивме Каде си ми сегаа?? Со кого ли ме заменувааш менеее?? Ама признај си: Никоја друга како мене не прткаашее! Ти пуштав гулапчиња гулабу мој, гулабосаан! Неразделни си бевме, како гулаб и гулабица како Балеа и Алведре Како ДМ и фемина како прслук и гаќи... ммм како прслук и гааќиии... уууууууу...кога те оставив се преселив во Подмочаниии и таму...се подмочнав ууууууу..когааааа те оставив.....