Gолем поздрав до оние, со кои, цел ден би разговарала за децата и бебушките: @joy1 , @leona83 , @ddevojce , @Domakica , @girl-miri , @Jagoda123 , @l-a-d-y-di , @Smiley11 , @zuto , @Glasna , @TIGARCE86
@anina па ако немате за што друго да разговарате пеќи. Еден неделен поздрав до сите мили и немили феминки. Не го заборавам и машкиот пол. Имајте убав неделен ден со песната,
Ех @Daleron , планирав во друга прилика да ги поздравам оние со кои можам да разговарам за „подебавање„
@Daleron , @Someonespecial , @Dream-Girl , @Annath , @Lella , @DigY @Serafima @vinozito1 @imelda @julie77 @hermosa @H.VAGA @mims-89 , стискам палци за што и да ти треба среќата. @AnaKarenina , честитките и фотографиите ти се креативност, умешност и емоции во едно. @Elissa, @Hipster и @IronLady , задолжените за филмски препораки и дискусии. @Adina , не сум ја поздравила сто години, за срамота. @anina , @Cka , @Madam-A , @XstrongerX , @Captain-Omni @RainBow , @Gordana10 @Arthur и @Anabelle.Amorette за кафе е доцна, па ве поздравувам со мала вечерна закуска.
Со среќе нека е @Daleron , Само со оглд на годините пази да не се префорсираш Не за друго него ќе ни требаш уште овде на форумов, без тебе сме како на Марс, нема атмосфера.
@Daleron сакаше да бидеш одморна за понеделничко караоке. Знам јас. Ај добро утро радни народе, кому му се пее, нека се чувствува поздравен и почнуваме тематски, а после кај не` однесе песната.
Специјален поздрав до бандата која прави секој слободен миг што го минувам на форумот да ми биде исполнет со уживање. До девојките и момците кои ми се драги, да тргне неделава. @tessie @Daleron @Adina @Valerin @Elissa @Cka @Madam-A @XstrongerX @julie77 @Hipster @sia.bella @IronLady @mims-89 @imelda @AnaKarenina @Hipica @lunicka @Lilit @Sanjichka007 @kolovoz @AziskaStrslenka @Someonespecial @Summerlover @Serafima @nevermet18 @1209 @Abeja @Candid @Salome @Anabelle.Amorette @Lella и кого пропуштам длабоко се извинувам, ама богами, бајаги фино друштво. Исто така, момците @Sawyer @Bokchee @Dvolicen @Igrata @Nightwalker ... Ваква недела да имате, по овој редослед, секоја вечер до следниот понеделник.
Капетане поздрав и до тебе, оваа сликата ме уби од сабајле...Сега цел ден овде ќе ми лета умот... Поздрав до сите и сакав да прашам Нема ли да се собираме од нашата фирма Фемина на предновогодишна прослава у некоја друмска кафана