Едно големо благодарам до сите оние кои ме поздравиле, ќе се пронајдат во постов! Спојлер Од срце ве поздравувам и јас вас... навалете!
Поздрав до сите! Што е важно дали сте ме поздравиле или не, јас сите ве сакам! Еве ви понеделнички песнулки за убав почеток на неделата.
Eден голем СП до @tirkenbal (поодамна ми има пратено убав поздрав а јас сум ја заборавила, shame on me ) , @Arthur, до @Ivy89, @Dream-Girl, и до најмилата ми @tessie што никако не ме заборава И до сите останати драги луѓенца, онака понеделнички да глобализирам , си се знаат
Поздрав девојки и момци, ако праите собирање некаде, ке дојдам, и ке си земам литро виски и ке ви тресам глупости. Ајде иницијатива малце ПС Без Далерон не идам
@Captain-Omni Жениве изнад те поздравиле со алкохоли, од мене имаш бокалче вода за морнинг-афтер детоксикација Твоја М,
Си ја поздравувам другарката @Adina едно идеално место за релакс и уживанција.. кафето овде ќе го пиеме... може да дојде и некој што му се јадеше чорба....
@crimson , дали тоа значи дека статус-инкогнито ми е на ниво, како и секогаш? Мислам, ништо чудно и да си ме видела, ама со оглед на тоа како стојат работите во последно време, не сум баш сигурна. Спојлер hint: Јас веќе неколку месеци активно те „срцнувам“ на Инстаграм, ама не знам колку би ти било ова од помош, зашто нити сум единствена што го прави тоа, ниту сум и нешто многу активна таму. Ама, можеби сепак би ме познала, не знам.
Да си ги поздравам момците @Dvolicen, @omg92 и @Captain-Omni Еден од нив редовно ми буди насмевка(при што мислам дека он ќе биде главната причина ако еден ден паднам од столот), другиот прави да се чувствувам како commodore 64(by the way сеуште го чувам дома) кога станува збор за технологија а третиот редовно, ненамерно го зголемува IQ-то на мажите во Македонија (што понекогаш ме нервира, да се запраша човек дали вакви дечковци стварно сеуште постојат.Читаш, и не им веруваш на очите) И уште една стварчица, по Нова Година први да сте не поздравиле - да ни тргне годината а ако не го направите тоа, лута ќе ви бидам цела година. Затоа уште од сега ве потсетувам