^ Грлото гребе од што е благо. Ич да не му ја мислиш. Дури сум тука, да си ги поздравам и @Daleron , @Elissa, @babyblond и @Someonespecial . Имајте си лудница викенд.
Специјален поздрав до СИТЕ феминки . Имајте убав викенд и уживајте во претстојните празници . И еве да ве почастам со по едно парче торта , роденден ми е , затоа .
Возвраќам поздрав до сите оние кои одвоиле време и ме поздравиле, а воедно испраќам топол, искрен и најспецијален поздрав до оние кои со огромно задоволство ги читам @Someonespecial @tessie @BoneMachine @Lella @AnaKarenina @Serafima @Valerin @Barbie20 @julie77 @Annath @Anabelle.Amorette @Madam-A @marama @sweet-cherry @QweenSM @eliesaab @Dream-Girl @Captain-Omni @Marossa @lunicka @Cka @gingerchild @XstrongerX @vinozito1 @Sunshine.Sunshine Ве прегрнувам
Месец дена можеби ве немам поздравено, демек у фаза на поправање оценки, јас само расипав, ништо не поправив. СП до сите мои најмили, до сите што ме поздравиле, до сите што редовно ги читам и ми се премногу мили. Ај сеа долгата листа. @RockNroLLGirL @tessie @Portishead @AnaKarenina @Ivy89 @Someonespecial @Lella @Valerin @IronLady @Barbie20 @barbiegirl.24 @erica @Serafima @cresa-jagoda @nevermet18 @WaffleGirl @eliesaab @Marossa @Sanjichka007 @Cka @Adina @Bah @Sunshine.Sunshine @ColoursOfTheRainbow @Viktorijaaa5 @Gordana10 @QweenSM @tea4e @AziskaStrslenka @makedonkamak @Anabelle.Amorette @Elissa @LittlePinky @Snow-Star @Nausicaa ...
@Portishead - мила поздрав и до тебе. И јас уживам во твоите постови и со задоволство те читам. @Dream-Girl И еден предновогодишен поздрав до моите омилени фемники: @sadgirl21 @Viktorijaaa5 @Ketrin.Moon @tessie @anuskaNESTLE @Doozy @bittersweet @ozbilnazena @Someonespecial @Lella @QweenSM @elisabeta @poenta @senza.parole @julie77 @tirkenbal @Kaley @Elissa @Valerin @kala21 @AziskaStrslenka @Vikica.cuci @Snow-Star @makedonkamak И до дечкото: @Nightwalker . Имајте убав викенд.
@Portishead @Barbie20 @Dream-Girl Ви благодарам за вашите поздрави милички, ве гушкам! И воедно поздрав до: @Valerin @Anouk @AziskaStrslenka @Someonespecial @Kaley @Marossa @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Lella Shall we?
Сп до @Valerin , со една торта , не со руска салатка, сеа ќе ја мислам со денови салатата мор Вале шо ми направи
Вака кога би правела листа би била ОООООГРОМНА затоа да скратам НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ до СИТЕ без исклучоци имајте пријатен викенд и.... тоа е тоа ве гушкам П.С поздрав бек до сите што ме поздравиле