Toa беше предизвикувачка понуда мор Гордe. Инаку ти благодарам за тортата. Еве ти еден коктелчич од мене, за вака неделно да те фати викенд магијата.
Специјален проздрав до @tessie , @dragan4eDR , @Pepelaska25 И @Bah. Имајте убав неделен предновагодишен ден Послужете се со кафе и слатки во претпразнична атмосфера
Вака како за снежен и последен викенд годинава, специјален поздрав до сите феминки и феминци Hugs for everyone!
СП до @lunicka и @toogood Во претпоследниот ден од годината што изминува, понесете кутија позитивни мисли за новиот почеток со искрени желби
Мислам дека редно е да почнеме со подготовка на Новогодишна торта.Да заборавиме на сите негативни мисли,еве ви ветувам дека во Новата Година што ни доаѓа ќе бидам што е можно попозитивна. Затоа на работа сите, заборавете и на диетите, има време и за нив. Спремете се за журка , подобро торта отколку алкохол. Ве поздравувам сите.
Девојки, момци и жени. Вака свечено да ве поздравам пред да ја имате најлудата ноќ во годината како што ја нарекуваат. Останете ми весели и расположени. Среќни празници.
@crimson Аии какво пријатно изненадување Најслецијален поздрав назад. И јас те обожавам тебе и ептен ми е мило што во последно време ептен често те среќавам низ темиве. За облекувањето да не ни почнувам,омилена си ми. Имај убава вечер! И да ја искористам приликава да ги поздравам сите оние кои ме поздравиле затоа што сум проливче понекогаш и заборавам ама тоа не значи дека не ми значат. Кога си го гледам именцето во темава се радувам како кога јадам ајвар,пита со праз или милка со орео па можете да замислите како се осеќам Ајваргазам! Истотака ќе ги поздравам и @Barbie20 @QweenSM @Daleron @Valerin @Marossa @Dream-Girl @Someonespecial @Lella @Anabelle.Amorette @kolovoz @Marijana93 @Captain-Omni @Umbrella22 @Bokchee @tessie @Sunshine.Sunshine @julie77 @Sanjichka007 @Madam-A @Serafima @Ivy89 Ако некого сум заборавила,нема љутиш,одамна немам поздравувано Изволте ајвар
Осеќам утре ќе има гужва со поздравување така да јас уште од денес да ве поздравам и да ви посакам најубава ноќ да си имате утре. @Viktorijaaa5 @IronLady @Captain-Omni @Anouk @anichka94 @Marjan007 @Gordana10 @Lella @QweenSM @tessie @Mishela @Marossa @Valerin @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Dream-Girl @AziskaStrslenka @Bah @kolovoz @Sawyer @Ivy89 @LittleChili @Bokchee Бирајте си, на моја сметка!
@RainBow амонг ол ад`р ризнс, пошо сонував како уствари била дел од јавниов живот, не баш естрадата и ми пратила ЛП да сум гледала некое интервју со неа и ми го кажала и името. Интересното е што наредниот ден ми прати ЛП во врска со една од темите де, немаше врска со сонот, a jaс забораив да и` кажам. Потоа, пошо не памтам кога некој повеќе ме погодил со препорака за книга, како и за самиот пристап во комуникација. @Elissa @Daleron @DigY, @julie77 , @H.VAGA , @Sanjichka007 , @Valerin , @Hipster , @hermosa , @Adina , @galapce , @anina , @mims-89 , , @mime87 , @buba4e89 , цела тајфа од околу 40 групата, @ozbilnazena , @lunicka , @Annath , @evasonce, ... @Someonespecial , @babyblond @AziskaStrslenka , @Serafima , @Portishead - се изначитав прекрасни зборови од вас за мене деновиве. :) Благодарна сум. Не толку за зборовите туку за профилот на форумџики од коишто доаѓаат. :hug: @luci22 , женска, да си се нацртала на форумов. :!: повелеле мајне даме ко шо вика Елиса не ми се нервирајте за ништо...
Поздрав вратен @AziskaStrslenka И еден голем поздрав до. @Anabelle.Amorette @QweenSM @Valerin @Portishead @Viktorijaaa5 И најептен СП до @Sanjichka007