Специјален поздрав до...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Pennyroyal, Dec 30, 2009.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Возвраќам поздрав до @Bokchee (и не ми вели дека мрчам оти те убив :!: :lol: :hug: ) и до @Hipica (ме изненади со двата поздрави во кои и мојот ник го пиша ^_^ :* :hug: )

Hipica and Bokchee like this.
  3. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Поздрав до @Captain-Omni Тек сега гледам дека си ме поздавил.

Captain-Omni likes this.
  4. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

5. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зареков дека по испитот ќе напраем многу работи како и списоков...:D
    Затоа сега еве го и планираниот список пред да пројде годинава.....Но, пред да ги напишам тие што ми значат, што ми се мили, тие што секогаш пишуваат интересни мислења и обожавам да ги читам, тие што ми прават насмевка на лицето како резултат на нивните мислења, тија што секогаш си муабетиме на чет, и тие што ме поздравиле!!!(пр. фемина инстаграм, форумскиве игрички, модник критики итн.)....зошто не знаев до пред неколку часа дека утре е нова година..(изгубена со време и простор)...ВИ ПОСАКУВАМ МНОГУ СРЕЌА, ЗДРАВЈЕ И МНОГУ МНОГУ ЉУБОВ У НОВАТА 2015 ГОДИНА, тоа што не сте го реализирале оваја година...да го реализирате у 2015, да бидете успешни у секое поле и многу пари да имате :P :D :D А, бидејќи ова ми е втор и последен долг список, ви посакувам Среќен Божиќ :)
    @Viktorijaaa5
    @Sanjichka007
    @Anouk
    @Victorian
    @Someonespecial
    @Valerin
    @Captain-Omni
    @Lella
    @QweenSM
    @Dream-Girl
    @Gordana10
    @Serafima
    @AnaKarenina
    @zalosna
    @Elissa
    @Sawyer
    @Portishead
    @crimson
    @Adina
    @simonna.a
    @Kukla994
    @lunicka
    @Daleron
    @Ivy89
    @Arthur
    @mirandaa
    @Papillon.Papi
    @AziskaStrslenka
    @Bokchee
    @makedonkamak
    @Summerlover
    @Rose96
    @barbiegirl.24
    @Marijana93
    @Mahidevranfan
    @Marick14

И мислим дека е доволно...!!!...ако некого заборавив, нека се смета за поздравен :) зошо умов ојде јабана више :lol:

П.С
    277283_497206136991309_135574695_o.jpg

images.jpg
    images (2).jpg images (1).jpg

mirandaa, lunicka, Anouk and 21 others like this.
  6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Јас би ги поздравил сите членки и членови на овој форум и би им ја честитал новата година , да се сите живи , здрави , најадени и напиени за оваа вечер и многу , многу среќа за следната год да ве прати и служи ....

И мал совет , да не правите будала од себе за да добиете нечиј респект и внимание ....

eloves, mia993, ozbilnazena and 27 others like this.
  7. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Епа лејдис енд џентлмен, веќе по традиција и јас новогодишно да се пријавам на темава :lol:
    Знам дека е огромна листава :$, ама мерак ми е да си ги издвојам сите драги луѓенца кои го прават форумов вакво прекрасно виртуелно катче без кое не можам да си го замислам слободното време, сите коишто ми имаат оставено убав впечаток изминатата година и со задоволство ги читам и со коишто редовно комуницирам тука...

Најпрво од целото друштво од четот, постаро и поново, активно и помалку активно :D :
    @Lella, @Gordana10, @Valerin, @Marossa, @IronLady, @Anabelle.Amorette, @Ivy89, @simonna.a, @Portishead, @AziskaStrslenka, @LittleChili, @Sanjichka007, @QweenSM, @k.i.m, @Anouk, @Antoninaaa, @Summerlover, @DAngel, @hermosa, @Plavusa.17, @Jule.Sk, @Dream-Girl, @Arthur, @barbiegirl.24, @Marijana93, @didicool :hug:

До огромна група пријатни луѓенца кои уживам да ги читам:
    @tessie, @Elissa, @sia.bella, @Viktorijaaa5, @Barbie20, @makedonkamak, @Kaley, @kala21, @Umbrella22, @Daydream, @anichka94, @leighton23, @Irrepleceable, @elisabeta, @duffi, @Silver.E, @Madam-A, @Elena69221, @bubac, @mims-89, @AnaKarenina, @Giovanna, @Waka-waka, @RainBow, @senza.parole, @1209, @Elennaa, @Hipster, @Mishela, @Ketrin.Moon, @crimson, @fatamorgana123, @Anonymous996, @COollLady, @Vikica.cuci, @eliesaab, @mileystar, @mirandaa, @Adina, @Hipica, @julie77, @Yowannty, @Sara123, @calliope, @Doozy, @anuskaNESTLE, @bittersweet, @Adi888, @Divinebutterfly, @Mrs.Cuper, @Libera, @MayDiamonds, @sweet-cherry, @Jagoda123, @Miss.Ricci, @tweety26, @Boleyn.7, @TheBlueMoon, @EMoonlight, @SV1911, @LittleFairy, @tea4e, @Kaylie, @Mahidevranfan, @Dog-lover, @GirlRose, @Jenniffer, @LittlePinky, @ColoursOfTheRainbow, @Sunshine.Sunshine, @erica, @WaffleGirl, @Flower27, @Snow-Star, @nevermet18, @Golden, @Moonstone.17, @Srckata28, @Avenged, @BelieberYeahh, @sweet-star, @the-girl1, @Papillon.Papi, @SparkyAngel, @MademoiselleB, @Ultimate.Shopper, @cresa-jagoda, @tirkenbal, @kolovoz, @Cka, @Abeja :hug:

До дамите од темата за околу и преку 40:
    @ozbilnazena, @Daleron, @Serafima, @lunicka, @imelda, @Annath, @Espadrila, @Teodora*, @vinozito1, @anina :hug:

И секако, last but not the least :D , до омилените момци на форумот :
    @Nightwalker, @Sawyer, @Captain-Omni, @Yipman2, @Dvolicen :hug:

Имајте среќни новогодишни празници и прекрасен помин вечерва, и од се` срце ви посакувам 2015 да ви биде исполнета со многу здравје, љубов и остварени желби и планови! :party: :d:

Last edited: Dec 31, 2014
  8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Епа за Нова година, 2ра година по ред, правам огромна листа на форумџики кои ми ја одбележаа 2014 година, ги читав, се дружевме, неколку часа на ден на фемина поминувам и тако даље..
    Епа вака еден новогодишен поздрав до СИТЕ!

Не сакам да двојам никого, затоа што и сигурно некого ќе заборавам и после глупо ќе ми биде. :)
    Сите ве сакам, сите сте ми еднакво мили, сите ве читам, без разлика од кого и да е мислењето, воопшто не ми е битно. :)
    СРЕЌНА НОВА ГОДИНА, КАДЕ И ДА СТЕ УБАВО ДА СИ ПОМИНЕТЕ, МНОГУ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, ЉУБОВ, ПАРИ ВО НОВАТА ГОДИНА ВИ ПОСАКУВА Dream-Girl и то. :hug: :*

large.jpg

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

И од мене еден поздрав до сите, нека наредната година ви донесе многу среќа, здравје, љубов, пари и само успеси.
    Вечер најубаво да си поминете каде и да сте :)

10. poenta

poenta Форумски идол

Поздрав до сите форумџики и форумџии :)

Ви посакувам убав помин вечер :music::d::inlove:
    Која опција и да сте ја одбрале за прослава, важно е вам да ви се допаѓа, да се чувствувате исполнети и да бидете со оние што ви значат.

Во Новата Година ви посакувам здравје, среќа, љубов, многу предизвици и многу успеси!
    Здравјето и среќата се клучни состојки за убав живот, љубовта му дава една сосема поинаква димензија, а без предизвици, коишто не водат кон успеси, животот би бил монотон!

Среќна Нова 2015!

11. TheBlueMoon

TheBlueMoon Популарен член

Сите ве поздравувам и сакам да ви посакам се најубаво во годината која вечерва ќе ја пречекаме. Многу среќа, здравје, љубов и насмевки. Ова е основното, се` друго само ќе си дојде. Никогаш не се разочарувајте и не жалете за постапките. Еве нешто мотивирачко за следната година: http://www.entrepreneur.com/article/241256
    Ви праќам гушки на ситеее!:hug:

SV1911, Barbie20, Annath and 12 others like this.
  12. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Несакам никого да двојам, Еден Најголем НОВОГОДИШЕН Поздрав до СИТЕ на ФЕМИНА. :hug: :l:
    Ви посакувам Среќна, Успешна, Волшебна и Безгрижна Нова 2015 година исполнета само со Убави нешта, исполнета со: Здравје, Радост, Среќа, Љубов, Пари. :*

Новогодишни подароци за сите вас со Љубов од cresa-jagoda :)

SV1911, Irrepleceable, Adina and 19 others like this.
  13. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

голем новогодишен поздрав до сите на форумов :d:
    ви посакувам новата 2015 да биде една од најубавите години и се надевам дека ќе ја поминете со многу среќа , радост , насмевки и нови постигнувања

SV1911, Annath, kolovoz and 14 others like this.
  14. Marossa

Marossa Популарен член

Ај и јас да не останам покусо.
    Нема да двојам списоци,се знаат тие што си ги сакам најмногу,и оние помалку :D :D
    Се зезам,сите ми сте драги и посебни на свој начин.
    Ви посакувам убаво да си поминете вечерва,без разлика дали ќе бидете на ладното,во пижами,на журка или кафанче,памет в глава,не пијте премногу,онака умерено да ви се гледа пред вас,да не се утепате по снегот :D
    За Новата година само среќа,здравје и успех да ве следи и последно и најбитно,многу љубов :* :* :*

Од мене,традиционална празнична храна во нашиот дом,а верувам и кај повеќето
    Најубавата-РУСКА САЛАТА

Ај и малку пиење,редно е.

15. Arthur

Arthur Популарен член

Сп до сите и кога веке сум тука среќна нова на сите во оваа година многу среќа,успех љубов...

kolovoz, EMoonlight, Marossa and 5 others like this.
  16. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Специјален поздрав до сите.
    2015 нека ви биде исполнета со здравје, среќа љубов и успеси.
    Повелете!

dha.jpg

17. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Специјален поздрав на сите.Повелете по едно јако кафе.Верувам дека ќе ви годи по синоќешното славење.

Last edited: Jan 1, 2015
    SV1911, kala21, Elissa and 15 others like this.
  18. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Новогодишен поздрав до сите! Нема да ве делам, собирам, одземам :D
    Нека ни е среќна новата година на сите! :hug: Да ни се исполнат сите планови во новава година, да сме живи, здрави, среќни, да делиме љубов! :hug:
    Вртиме нов лист, сите со полни кутии искрени желби (highfive)

SV1911, Irrepleceable, Adina and 16 others like this.
  19. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Среќна Нова 2015 година на СИТЕ членови на ФЕМИНА ФОРУМ!!!
    Сите да сте здрави, среќни, весели... А за останатото ќе биде 8)!!!
    Сите, без исклучоци, Ве сакам и гушкам... :inlove: :hug:

711vzl.jpg

Last edited: Jan 1, 2015
    SV1911, Annath, Mrs.Cuper and 11 others like this.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

k.i.m, ozbilnazena, lunicka and 10 others like this.