Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Последна измена: 1 јануари 2015
    На Viktorijaaa5, Captain-Omni, Igrata и 5 други им се допаѓа ова.
  2. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    СП до
    @kolovoz (eте си прва поздравена како што сакаше :D), до сите гејмерки, гејмери, форумџии, форумџики и се што има на форумов.

И да, Среќна Нова Година на сите

На cresa-jagoda, Mrs.Cuper, kolovoz и 6 други им се допаѓа ова.
  3. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Среќна Нова 2015 год и поздрав до сите феминки.;)

На Irrepleceable, cresa-jagoda, Mrs.Cuper и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Love...music

Love...music Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.298
    Среќна нова година на сите феминки, се убаво што сакате да ви се оствари, ама пред се да сте живи, здрави и среќни, Ииии многу љубов!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:music::music::f::D

На anina, Irrepleceable, cresa-jagoda и 12 други им се допаѓа ова.
  5. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Среќна Нова 2015 година, многу здравје, среќа, љубов, бериќет и многу убави мигови за паметење Ви посакувам од срце на сите!! Посебен поздрав и најубави пожелби за @tessie , @bubamara12345 , @makedonkamak ,@dragan4eDR , @fighter , @Pepelaska25 , @Bah.
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]

На bubamara12345, Annath, dragan4eDR и 4 други им се допаѓа ова.
  6. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Специјален поздрав до @Bah. Ти благодарам за новото пријателство, кое симболично започна со почетокот на Новата Година! :d:

7. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.479
    Допаѓања:
    34.125
    Епа ајде среќна нова на сите и растур да напрајте во новата..се најнај и гушки до сите!:l::hug::*

На EMoonlight, Irrepleceable, julie77 и 14 други им се допаѓа ова.
  8. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Задоволтвото е мое, и се надевам дека уште долго време ќе уживаме во ова наше пријателство.

На SwanMay му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.195
    Специјален новогодишен поздрав до сите феминки и феминковце, ме мрзи да набројувам навистина. :D:hug::hug:
    Нека ви биде годината најсреќна досега, со многу успеси на сите полиња. :wasntme::hug:

На mia993, EMoonlight, anina и 23 други им се допаѓа ова.
  10. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.535
    Допаѓања:
    17.621
    Специјален поздрав до @ColoursOfTheRainbow . Среќна нова 2015 година. Во неа ти посакувам да ти се случуваат само најубави работи. Многу здравје и среќа, секоја желба, реалност. Ти си една од најважните личности за мене и го заслужуваш само најдоброто. Годината што помина, и за двете беше тешка, ама се надминааме. Грешките од годината што помина да не ги повторуваме и во таа што следи, туку да извлечеме поуки од нив.
    Да не се повторувам, секое добро. :hug::hug::hug: :* :* :l:

11. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Последна измена: 2 јануари 2015
    На AnaKarenina, Madam-A, Viktorijaaa5 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    Нека оваа 2015 година ѕи биде поубава и подобра од претходната.Желбата која си ја посака на 00,00 да ти се исполни @babyblond

happy new year 2015 fireworks wallpaper.jpg Happy-New-Year-2015-Greetings-1.png happy-new-year-2015-greetings-hd.jpg stock-illustration-39983334-happy-new-year-2015-vector-template-illustration.jpg

На Love...music му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    На денешниов ден сакам сите да ве поздравам .Не знам дали според првославниот календар знаете кој ден е денес. Ви препорачувам имајте топлина во срцето, милост, верба во подобра иднина и многу љубов према овоземските благодети.
    Останете ми поздравени, среќни и весели.

Денеска, според верскиот календар е „Свети Игнат“. Игнат е детето што Исус го носел во својата прегратка.

Според народното верување од овој ден започнува да расте денот. Во народот постои верување дека она што ќе правите и ви се случува денеска, ќе го правите и ќе ви се случува цела година.

Значи каков ви е денов, таква ќе ви биде и годината.

„Вистинските“ бадникови и божиќни обичаи почнуваат денеска, и затоа во некои делови на Македонија се месат коледарски колачиња, а некаде се изведува и обичајот полазеник. За полазеник го сметале првиот гостин што доаѓал и го пречекорувал прагот на куќата. Каков ќе биде полазеникот, таква ќе биде и годината за семејството.

Оостарите ги заклучувале вратите од своите домови за да не им влезат лоши луѓе и лошо да им тргне.

Се верува дека денеска не е добро ниту да позајмувате некому пари, за да не ви одат парите од куќата.

Значи иако многумина велат-празноверие, сепак внимавајте што ќе направите денеска.

На Annath, Love...music, Irrepleceable и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.195
    @Daleron Поздрав и до тебе. :hug: Туку, сакав да кажам, сето ова што го опиша, овде во Струмица се прави на Полезанка (или Варвара), тоа е еден ден пред Св. Никола. :D

На Marossa, duffi и Daleron им се допаѓа ова.
  15. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @Bah za prv pat pisuvam na temava i toa tebe da te pozdravam od ovde za da ne se pocuvstvuvas izignoriran.Ako ne primeti na tri cetiri pati deka nikoj od tamu ne e raspolozen za ulicni zakacki i raspravii ili sto bi rekol ti detski rasppravii megu vozrasni luge.
    Bidi mi pozdraven i probaj da go primenuvas ona sti go pisuvas.Taka ke ti se poverodostojni i namerite iskazuvajki gi tekstualno.
    Mene ne mi smetat tvoite nameri iskreno no imaj pocit kon domakinot sto ja postavil barem temata za koja nekolku pati so cela ljutska srdecnost ni objasni so kakva namera ja otvorila temata,ako veke nemas ni kon drugite.
    Probuvajki non stop da vleguvas so zakacki pocnuva da izgleda oti fajkajki se za mene imas treti nameri kon drugi licnosti tamu no jas sum ti paravanot.Da ne bese taka mene me ima na poveke temi ke probase i na drugi mesta taka da mi se obrakas.
    Srekna nova godina i sekoe dobro.Pa ti kako sakas sfati si.

16. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Не ми се верува Галапче дека и оваа тема ја користиш за пресметка со мене. Искоментирав нешто но подоцна видов дека си ја утнала темата и дека ова е СП а не некоја друга тема која е за се и сешто.
    Поздрав до сите добронамерни феминки, луге со позитивна енергија и огромен ентузијазам.
    Нема никого посебно да поздравувам освен следниве личности. @Daleron @Arthur @SwanMay @Gordana10 @anina и секако @Adina
    П.С За малку ќе ја заборавев @Divinebutterfly

На Divinebutterfly, anina, Adina и 4 други им се допаѓа ова.
  17. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Поздравче и до тебе, Bah! Имај прекрасен остаток од денот и продолжи да ни го разубавуваш форумот со своето присуство и мислења. :)

На Bah му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Ти благодарам драга што ти со овие твои зборови ми ја разубави вечерта :*

На Daleron и SwanMay им се допаѓа ова.
  19. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Bah ne probuvaj da zamajuvas nikogo duri ni tamu ne ti uspea.Jas nemam presmetki ama bas so nikogo samo odgovoriv na prozvanoto.Ocigledno ti si toj sto si se presmetuval a jas bogamii se do sega nemav sfateno.Sega koga veke si jasen presmmetkite ke ti gi ostavam sami vo tvoi race jas nemam takvi nameri.

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Благодарам на поздравот, сп и до тебе @Bah :) :hai:

На Bah и Daleron им се допаѓа ова.