Фала на сите што ме поздравивте онака во целост....Еве ијас користам прилика да ве поздравам во цееелост пошто многу сте ми а сите ве сакам и сеа да не набројувам.Најсрекна нова година и бидете ми здрави и весели.
Поздравче до : galapce Gordana10 Arthur Someonespecial Serafima Anabelle.Amorette ozbilnazena Daleron Elissa Lella Babyblond Snow-Star kolovoz Viktorijaaa5 IronLady QweenSM Dream-Girl EMoonlight TheBlueMoon cresa- jagoda Barbie20 СРЕЌНА НОВА ГОДИНА ! (со мало задоцнување) Да сте сите живи и здрави, сите желби да Ви се исполнат.
Иииии, РАСТУР повторно назад со нова песнаааааа... Поздрав најнајспецијален до сите растурци, нови и стари, повеќе и помалку активни, текстописци, пеачи, сиврачи и денцачи!!!! Поздравот се упатува со екстра новиот сингл, овојпат во БожиЧно, Бандикарско, Празнично изданииееее... Инспирирана од „По друм одам мајче“ и „Д намбр сонг“, најновата и најпрекраснатаааааа, ајде сите заедно да ја пеееемеееее „The прачка Soooong“ The прачка Song В подрум одам мајче, в подрум шетам В подрум одам мајче, в подрум шетам Ааааааааааааааааааман аман Ајвар барам мајче, ајвар нема. Пратечи вокали: Д ајвар сонг, синг алонг Д ајвар сонг, синг алонг Синг алонг д ајвар сонг. Сношти вечер мајче, сношти вечер Сношти вечер мајче, сношти вечер Ааааааааааааааааааман аман Сакав сарма мајче, но немаше. Пратечи вокали: Д сарма сонг, синг алонг Д сарма сонг, синг алонг Синг алонг д сарма сонг. Пуштив рака мајче, да ја ватам Пуштив рака мајче, да ја ватам Ааааааааааааааааааман аман Ми ја земаа мајче, баклавата. Пратечи вокали: Д баклава сонг, синг алонг Д баклава сонг, синг алонг Синг алонг д баклава сонг. Сите дебели мајче, за празнициве Само јас сум мајче, прачка слаба. Ааааааааааааааааааман аман Аман, аман мајче, прачка слаба. Пратечи вокали: Д прачка сонг, синг алонг Д прачка сонг, синг алонг Синг алонг д прачка сонг. ЈЕАХ!
Возвраќам поздрав назад до @makedonkamak . Ти благодарам на поздравот,среќна нова година,ти посакувам многу среќа,здравје и љубов!
Морам да ти симнам капа Лејлон за песната...ме надмина @Lella Иначе овој СП го упатувам до @Someonespecial и @IronLady Оваа песна не важи повеќе за нас!
@Sanjichka007 @IronLady @Lovely93 @Barbie20 @Cka @Anabelle.Amorette @Lella @Someonespecial @Daleron @lunicka @Ketrin.Moon @Umbrella22 @Agrona @Dream-Girl @Bokchee @happygirl @Daydream @SV1911 @Mrs.Cuper @zalosna @marama @duffi @Dvolicen @makedonkamak @bittersweet @ALISA0000 @mims-89 @QweenSM @Valerin @Doozy @Waka-waka @Captain-Omni @Madam-A Во оваа време чашка греано винце добро би дошло за сите
Ај да го направам и јас мојот прв поздрав за новава година. Специјален до: @Golden, @Someonespecial, @Lella, @Gordana10, @tessie, @Elissa ,@Anabelle.Amorette, @AnaKarenina, @Viktorijaaa5 ,@Dream-Girl, @Ketrin.Moon, @makedonkamak, @Madam-A, @Elennaa, @mirandaa, @Dog-lover ,@sweet-cherry, @erica, @sweet-star, @Flower27 ,@Papillon.Papi...и све остали феминки и феминци
Прв поздрав од мене годинава. Море ај да не ве набројувам, ќе заборавам некој сигурно. Така да, поздравче до сите. Среќна нека ни е новата година, ви посакувам се` најдобро.
@Viktorijaaa5 @IronLady @anichka94 @omg92 @Anouk @Captain-Omni @Gordana10 @Anabelle.Amorette @barbiegirl.24 @Bokchee @Lella @Someonespecial @Marjan007 @Valerin @Marossa @Cka @kolovoz @tessie @Papillon.Papi @Marick14 Да не речете дека само со алкохоли ве поздравувам
Влеговме во 2015та и веќе се отрезнивме од дочекот. Додека не почнале божиќни честитки, ќе си ја искористам приликата за да ви посакам на сите членови се најубаво во новава година. Да сте ми најсреќни! Зграпчувајте денови без мислење ! p.s. Посебен осврт за возвраќање на поздравите на: @AziskaStrslenka , @Someonespecial , @Dvolicen , @Viktorijaaa5 & @tea4e Спојлер: sekjercee Љуби вас, ваша М
Најголем поздрав и до тебе мила! Се согласувам дека долго ме немаше, долго време имав и потежок грип и само лежев и гледав телевизија, се извинувам што те оставив на милост и немилост во нашите теми, баш ќе прочепкам да видам што сум пропуштила и ако има потреба веднаш ќе добиеш појачање. Ооооогромен поздрав и до најмилата @Viktorijaaa5 мила знам дека многу сум ти фалела како и ти мене. Среќна нова година не само на вас, туку и на сите феминки. Да ни е среќна и бериќетна! Седнете да се почастимееее
До сите феминки кои дремат во оваа неделна вечер и се досадуваат.Поздрав до сите оние кои не веруваат во фразана нова година-нова јас,нови работи...но сепак се надеваат на ситни убави моменти,почести и подрагоцени отколку оние во минатата година.Поздрав до сите вас и уживајте во празниците,нека вашите домови бидат опколени со среќа и исполнети со љубов
СП до @Elissa и @vinozito1 За разбивање на монотонија во попладневните часови, послужете се со зрнести плодови