Возвратен поздрав до @SwanMay Големо благодарам за убавите зборови Се надевам дека ја сфати мојата поента
Специјален поздрав до @galapce , @Pepelaska25 , @Strumka22 , @SwanMay , @Daleron @Bah Зимата во Охрид не е убава ама затоа на лето ве канам на едно плажирање. Секако дека галапче ја сметам со бебушка па ќе ти спремам одделна соба каде ќе имаш простор за доење Ова е за да ви ја разбијам зимската монотонија
Поздравче и до тебе, @anina! Охрид е незаменлив, особено во Лето. Благодарам за прекрасната фотографија, која буди толку убави спомени од твојот град. Те прегрнувам и ти посакувам прекрасен ден.
Blagodaram Aninke..bidi mi i ti pozdravena direktiva od mojot topol dom. Cul te gospod za beusot pa ako treba pred site ke dojam. Uspat da si gi pozdravam @danichap @bittersweet @Val-Dim @Serafima @Annath h @pilenka @mal.ecka @zalosna @toogood @evasonce @JustBeYou @makedonkamak @Teodora* i se razbira @Pepelaska25
Поздрав и од мене до горенаведените во Поздравот на Анина и секако пред се до Анина поканата е прифатена. Секако штом Далерон е со нас забавата е загарантирана. Ќе те исправам само малку, со добро друштво секое време и секаде е убаво.
Поздрав и до тебе @galapce Здравје боже следната година бебушот да го носиш на коледарење Убав ден им посакувам и на @Daleron,@lunicka, @sanjaeva ,@danichap ,@bittersweet, @Serafima ,@Annath , @ozbilnazena,@toogood, @tessie, @evasonce ,@zalosna , @Mama25 , @kukla21 , @anina,@vinozito1, @Val-Dim,@Bozica1980,@WORRIED.BT и до сите останати од +40 кои ги заборавив .
@tessie затоа што ако уште еднаш стиснам ми се допаѓа на нејзино мислење, ќе се чувствувам како да ја демнеам. Прекрасна си.
@Barbie20 @Kaley @Someonespecial @IronLady @Marossa @Lella @Valerin @Bokchee @Reachel @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @Daleron @Serafima @Summerlover @Madam-A @makedonkamak @XstrongerX @Captain-Omni @Dream-Girl @Lovely93 @tessie Поздрав до личностите кои обожавам да ги читам и ми го разувавуваат денот.
Овојпат поздавот ќе и го упатам на @tessie Среќна Нова година мила, само убавини и насмевки да те следат. Знам дека е малку доцна, ама ни доаѓаш на чет, ниту пак можам да ти пишам на профилот, затоа овде. Почасти ми се
Јас го сватив прво како некој вид награда ова ама ти изгледа си сакала да не казниш. Јас и Галапче, во исто време на нисто место, па има ли поголема казна од ова? Се шалам. Поздрав и до тебе Anina и ти благодарам за поканата, никогаш досега не сум бил по нетрпелив да дојде летото, да уживаме не само во благодетите на езероту туку и во прекрасните мигови поминати во твое друштво.
Божиќ е ден на зближување со драгите луѓе и искажување благодарност за прекрасните нешта кои животот ни' ги пружа. Благодарна сум за прекрасните луѓе кои ги запознав на форумов и во име на тоа испраќам поздрав до: @mims-89 @Daleron @Dvolicen @anina @Teodora* @poenta @Bah @Hipica @Cka @Mahidevranfan @Arthur @SV1911. Ви ги пренесувам моите желби за година исполнета со добро здравје, среќа, љубов и благосостојба. Христос се роди.
@SwanMay Благодарам мила, фино што си се сетила на мене. Сакам кога некој го прави тоа од срце без оглед што ти него не си го поздравил, некако кога е возвратен поздрав ми е како некој да мора од пристојност да го направи тоа. Понекогаш се прашувам колку ли големо срце се крие во твоите гради.