Ако мојот крај е твој почеток а, мојот почеток твојот крај ајде да се сретнеме на средината на кружницата. Таму каде што небата можат да ни објаснат зошто толку долго сме сонувале. Специјален поздрав до оние кои долго се сонувале, или сеуште некого сонуваат. Не го сонувајте, не чекајте. Сонот е имагинација, фикција побарајте можеби нешто ќе ви шепне на увце. Поздрав до оние кои немаат храброст да кажат ТЕ САКАМ, МИ ТРЕБАШ, ДОСТА СОНУВАМЕ.
Specijalen pozdrav do momentalno sobranata banda na chet @Elissa @barbiegirl.24 @Valerin @Bokchee @ice.princess @angelche16
@Lella , @Valerin , @Sanjichka007 , @Someonespecial , @babyblond , @SwanMay , @Arthur , @buba4e89 , @Daleron , @Teodora* , @anina , @Mama25 , @galapce , @lunicka , @WORRIED.BT , @kukla21 , @evasonce @Elissa , @Adina , @crimson (благодарам за убавите зборови истото го мислам и за тебе. ), @Serafima , , @AngelOfArh , @elena.mak , @Agrona (ти благодарам за честитката и убавите зборови), @Anabelle.Amorette , @cresa-jagoda , @QweenSM , @AziskaStrslenka , @Madam-A , @XstrongerX , @Captain-Omni , @Nightwalker. За овој список, тие сте. Ви благодарам што секој ден форумов го правите попријатно катче и за мене се` подобар начин за поминување на дел од моето слободно време.
Јас вчера салеп пиев, . Поздрав @Lovely93 , @barbiegirl.24, @Bokchee , @Marick14 , @Anabelle.Amorette @tessie, @Valerin , @RainBow @Viktorijaaa5, @Lella, @natemila, @Marossa, @Hipica, @buba4e89, и многу други да не се навредите. Поздравчиња и бакнежчиња за сите мои феминчиња
Јас сакам да упатам поздрав кон сите оние кои сакам да ги читам и во чии постиви понекогаш се и пронаоѓам. Тие се: @ColoursOfTheRainbow , @AnaKarenina , @Anabelle.Amorette , @SV1911 , @Hipica , @EMoonlight , @tessie , @Marossa , @RainBow , @Gordana10 , @Someonespecial , @Lella , @Kayley , @Kaylie , @Elennaa , @simonna.a , @mileystar , @Natali.3 , @Elissa , @poenta , @crimson , @QweenSM , @makedonkamak , @Daleron , @Madam-A , @Moonstone.17 , @Dream-Girl , @mims-89 , @Papillon.Papi , @1209 Среќен Божиќ! Ви поскувам се најдобро.
Едно топло место погодно за кафе и пријатен разговор........ поздрав дечки имајте најс деј @Adina @tessie @Daleron @tea4e @lunicka @cresa-jagoda @Viktorijaaa5 @Valerin @Someonespecial @Gordana10 @Madam-A @makedonkamak @Snow-Star @poenta @Captain-Omni @Bah @Marossa @Anouk @QweenSM @Bokchee @Hipica @dragan4eDR @fighter после другата тура
Прво сакам да им се заблагодарам на сите што ме поздравувале до сега. И да ги поздравам јас сите на форумов,без исклучок.Ви посакувам Среќна нова Година и мн здравје и успеси во неа.И среќни ви Божиќни празници за мн години нека ви се. И посебно ги поздравувам: @BabyyBoo ,so koja se znaeme i nadvor od forumov. Maleckata @Lella @One.Moment @mims-89 @IronLady @tea4e @Someonespecial @simoncelicius @Hipica @eliesaab @Sunshine.Sunshine @anuskaNESTLE @joy1 @EMoonlight @1209 @SV1911 Feminkite koi postiraat najubavi jadenja @zalosna i @Serafima . Damite @lunicka i @Daleron . @Mahidevranfan @Rose96 @crimson @Barbie20 @Anabelle.Amorette @Sawyer @mileystar @duffi @MiaNmaR @Kala22 @Marossa @AnimalLover @toogood @tinkerbelll @Adina @cocopuff @BoaVista @Kala22 @Daydream @BelieberYeahh @rainbowec @Annath @Kukla994 @thegirld @cresa-jagoda @Mama25 @hermosa @galapce @Lilit @the.vampire.girl @naturally @koritsaki @LaraSolare @TheBlueMoon @Giovanna @bubic.k @eloves @Adi888 @SuperGirl24
Возвраќам поздрави до тие што ме поздравиле,упатувам нов поздрав до сите членови на фемина,до цела банда со која се допишувам на чет петли дур не пропеат ...Секогаш кога ќе видам некој да го пишал мојот ник овде ваква сум во фацката ептен ме радува.Поздрав до сите! Ве сакам! Среќни празници! (Намерно список не правам оти гарант некого ќе заборавам и после ќе ми биде мака)
Феминки Поздрав до сите, форумов ме мрази и не ми пријавува дека сте ме поздравиле. Вртам сега по мислењава и гледам дека на многу им текнало на мене, а известување јок. Сега, еве трезна после толку празници, најдов време да ве исчитам тука и да ве поздравам Поздрав до @SwanMay @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @Someonespecial
@Teodora* Биди силна мудра жено! Знам дека ниеден збор не е доволен за утеха и дека неговото отсуство ништо не може да го исполни, сакав само да ги напишам овие редови затоа што така почувствував во моментот додека го читав постот во СДК. Се надевам дека со тек на време ќе стане барем малку полесно, а до тогаш ти и твоето девојче кое што ти е поклон од него трудете се да го направите вашиот татко и сопруг горд и среќен затоа што сигурно тој од некаде ве гледа и се грижи за вас.