Jaс не само што те носев туку и те купив Поздрав до тебе СП и до Дејзи,ми се допаѓа песничката СП до мојата плетенка Ким ,Ози,Оффи,Ангелчето и Вајлд... СП и до Багуфче која сака да не здебели со тоа чоколадите
А важи до тие што сакаат да бидат? Сп до Вики, Катакомба, Карак, Ненушка, ИкиОлшен и сите кои што се послабо активни во последно време.
СП до Дејзи СП до вики44е на која и реков да не се смее, а таа уште се смее СП до багуфче СП до ненушка која ни се лути дека смеја заборавале ама некој не ја заборава И голем СП до катка која ме барала да ми каже нешто ама јас неможев да дојдам
Специјален позз до сите феминки...ми фалевте овие 5 дена ...мислев на вас и додека бев во Романија.. што има ново по форумот?
Неправда, па ова е неправда! Те изоставив на мојот голем список БЈ (Бијорселф). Епа еве вака еден НАЈСПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до БЈ.
СП до : Be Yourself , marama , TheKiketoo , Daisy , Shelea , Angelche , SkyAngel , viki44e...и сите останати кои што активно пишуваат во форумски игри!
Поздрав до сите форумџики кои мислат дека со извичниците им се дерам И се извинувам ако мислеа дека арогантно се однесувам спрема нив. Ама јас стално употребувам извичници, во секоја втора реченица, а изгледа лошо ме разбираат кога ги ставам. Ах треба да ги избегнувам. Ќе се потрудам
СП до дејзи, вајд грл, вајлд чајлд, марама, пирамидка, би ју, смајли, бројче, мацуш, теди, душица, бона, идната мама-блонд, мисс индепендент, багуфче(која сака да не здебели ), росонерка, оффи, оззи, лудото, џули, розич, лавли грлсите кои немаат за учење за утре ииии........ абе ситееееееееее
СП до сите што ме поздравиле и до оние кои ме подзаборавиле и еден најголем СП до сите оние кои секој понеделник храбро се спремаат за часовите што ги чекаат во вторник...и до оние кои мака мачат со математиката, како мене..и уште еден најголем Сп до оние кои ми честитаа роденден...еве ви колачи од мене..
СП до сите форумџики. До оние кои ме поздравиле, до оние кои ме заборавиле. А најголем поздрав до оние кои се против зимата ! Зимата е за пингвини и крај. П.С. гледам дека Ирена е онлајн, сакам да упатам поздрав и до неа и да и кажам дека ми фали на форумов.
специјален поздрав до мене си ја најдов песната по која што трегам дооолги години и пресреќна сум си http://www.youtube.com/watch?v=CX2sH1M0uAw се шалам бе, специјален поздрав до сите што во моментов си пушат цигарче или си пијат или се за искачање, или имаат повод за или пак ќе си гледаат
Ееее бре бре , одамна немам упатено поздрав и никој не ме поздравува, ај што сте виеее , ете јас ги поздравувам сите и ви испраќам гушки по пошта, кој сака нека ги прифати кој сака нека ги одбие ајде
Jас ве поздравувам сите, денес си се подновив и баш се радувам. Фала му на Бога, повеќе не сум Lost In Wonderland сега сум кај дедо ми на село, в планињено! Па по тој повод упатува ====> ПOЗДРАВ до сите кои прават драстични промени во животот! преправајте се дека сум нова (јез да не гледам полза од тоа )