Најспецијален поздрав до феминките од клубот. Мило ми е што не има сѐ повеќе и повеќе. Ова го видов и се сетив на вас. А воедно и поздрав до сите љубители на пишаниот збор во било која форма. Имајте убав читачки викенд!
Поздрав до сите вас. Најсреќни празници со задоцнување, здравје, среќа, љубов, успеси на секое поле!!
Епа вака поздрави до: @Ketchup - добредојде на форумов, ни требаат повеќе како тебе @GirlRose - немој више да си деактивирала профил ќе те тепам @Sanjichka007 - ни фалеше вчера на четот @nevermet18 - се оддалечивме, не сме ко порано @Valerin - откачена, луда, забавна, остани си таква каква што си @erica - секој ден си ги кажуваме маките, се глупираме, ко психијатар ми е @Reachel - те сакам многу, фала што си тука секогаш @WaffleGirl - те сакам, ти си ми ко помалечка сестричка После поздрави и до: @QweenSM @Someonespecial @Snow-Star @makedonkamak @tessie @Avenged @Viktorijaaa5 @tea4e @Lella @Barbie20 Многу ми е мило што сепак си го пронајдов моето име некаде во овие долги листи.. Let's have fun
Сп до @Someonespecial , а мислев да те поздравам и ти текна тебе Сп до @Dream-Girl ,@Valerin позитивно изненади ме со аватарот , @Angel4eeee , @Anouk , @Sanjichka007 , @IronLady
Вака сеа људи не бев многу активна во мислења ама ве читкав цело време еве сеа ќе си ги поздравам: @Someonespecial-комшике @makedonkamak @Dream-Girl-сестро @erica sisss @Cvetetto-цветке @CutieWithABeauty-ќјутќе @Dog-lover- @Emilijaa13- @LittlePinky-пинкии @Summerlover- @Papillon.Papi @Elissa-те поздравувам од Барбадос @Snow-Star- @Anabelle.Amorette- @KatFem- @lightning123- @Golden-(не ме заборавај ма ) извинете ако некој сум заборавила
Поздрав до: @WaffleGirl сестроо @Dream-Girl @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Cvetetto @Dog-lover @Gordana10 И НАЈ НАЈ НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАААВ ДО: Mојата @AziskaStrslenka ја нема нешто на форумов или јас не ја гледам
Поздрав до @sia.bella @Pirana @SwanMay @Doozy @jovanovska94 @DigY @kolovoz @Arthur @sweety90 @Plavusa.17 @Someonespecial @Hipica @ozbilnazena @elisabeta @Elennaa
Голем поздрав и до тебе, @Dvolicen! Ти посакувам прекрасна вечер и одличен почеток на новата работна недела.
@Snow-Star , @Elissa , @tessie , (во однос на твојот поздрав: Пријатната атмосфера се осеќа обострано! ) уште сум во светкаво расположение , живели!
До колешките од фирмата... @Adina @Valerin мислам дека го погодив местото за пауза и трач муабети... ве обожавам
ohh ohh kako mi go pogodi cajcevo,plus mestovo....abe ne sme dzabe bracedi,tocno znajs so mi trebit i koga mi trebit.. Ve sakam!