Другарчиња, многу ве поздравувам и на тие коишто ме караат дека ретко идам на чет, уште отсега им се извинувам, отсекогаш ретко сум наминувала таму, но ќе се навикнам, не губете надеж во мене. Понеделник... се знае за што ви се обраќам. Кврцнете едно и трк на распејување. Me-ми-ма-мо-му-ми-ма-мо-меее, понеделник не е појак од ме-неее. После, предлагајте репертоар. Си идам на кратко , ама ќе ве проверувам.
Топол поздрав до @julie77, ти посакувам убавини не само наредниве празнични денови туку за целата година. Повели на топло кафе.
СП до една од моите следбенички, @julie77 Биди среќна Прекриј го твоето лице со чувство на длабоко задоволство...
Ми разубавивте денешни моменти СП ... @poenta ... тебе среќата нека ти биде вечен придружник СП ... @Yowannty ... убавини и само убавини ... љубов и само љубов ... нека те чуваат будна
Сакам овојпат да си ја поздравам активната дружина на чет, за оние другите - минуси. @Someonespecial @Valerin @Bokchee @Ketchup @Anabelle.Amorette @Reachel @Marossa @AziskaStrslenka @Dream-Girl @Anouk @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @IronLady и уште неколку персони на кои моментално не ми текнува, apologize... Ве сакам многу, и ви благодарам што ми го исполнувате секојдневието. Една гоооолема group hug to you.
draga moja @Serafima samo da te pozdravam i da ti kazam deka mi falis vo temata femina instagram ..guski do tebe
Ја видов Жалосна, па ми текна да поздравам некои драги луге. Поздрав до @zalosna @Gordana10 @SwanMay @anina @Daleron @Arthur @AziskaStrslenka и сите оние кои не ги поздравив затоа што не ми текна во моментов а не затоа што несакам.
Благодарност до оние кои постојано ме поздравуваат,срцки сте Поздрав до: @Lella , @Valerin ,@AziskaStrslenka ,@IronLady ,@Sanjichka007 ,@Bokchee ,@Someonespecial ,@Viktorijaaa5 ,@simonna.a ,@Anabelle.Amorette ,@QweenSM ,@Summerlover ,@Ketchup ,@Anouk @Cka @angelche16 @mirandaa @eliesaab @tea4e @mims-89 @Dvolicen ..........
СП до @danichap Како китка ни процуте момето, морееееееее, ептен ми е ќеиф кога те гледам вака, размуабетена, расположена....
A taman mislev deka ne zaboravi. Nemoj da mislis deka kazavme nekomu deka proplakaa i sipkata i sifonerot,a za dupkite po stolovite od tvoite capalki pak ic. Pozdrav devojcinja..
Поздрав до сите женски на форумов Ајмо женски на шооооопинг, и да, и модераторките (да не ги запоставиме)па и они се жени сакаат шопинг. И секако да не ги заборавиме машките фемини поздрав и до нив
@anina @elisabeta @BoneMachine ете да ве поздравам вака јавно, почестени сте во темава да ви ги упатам токму вас првите поздрави .. иако Анина и Елисабета заслужија повеќе, сепак и Боно е тука некаде, само да биде по попустлив и помалку тврдоглав , да не наметнува многу атеизам ( морав ова ) ... дечки имајте убава вечер и добра нок, ми ги бришат мислењата лошите чичковци во темата за Господ ( а и во право се, многу офтопици наредивме ) @tessie @barbiegirl.24 и до вас мили
Фала @Rama поздрав и до тебе. Поздрав и до @anina (избублива на моменти тоа го имам осетено на своја кожа, не сакам да бидам во најзина близина кога ќе се случи тоа ) @ddevojce и @elisabeta. Од сега па натаму моите мислења ќе ги држам за себе, не гледам некоја полза понатаму да пишувам дали постои Бог или не. поздрав и до @tessie @crimson @Abeja @AziskaStrslenka @Portishead и други кои не ми текнуваат. И се разбира Петре, откако го сретнав на форумов, мојот живот доби нова смисла. Мислам дека сеуште постои надеж за него.