Ти благодарам многу за поздравот Еве и од мене до тебе еден ооооогрооооомен поздрав Не сум избувлива до толку. Не лажи
Fala druze i ti mi go razubavi denot mene. Iako si ateist, ke se promenis so tek na vreme stom se druzis so nas. Skim si takav si neli?? Aj da si gi pozdravam @zalosna , @anina , @girl-miri , @Bufi @leona83 i ako sum zaboravila use nekoj. Aaabe pozdrav do siteeeee
Dobro ke pocnam i jas da te "ubeduvam" veke...za da me setis ponekad. Pozdrav do site forumski survarici.. ..i survari dee.
Поздрав назад @BoneMachine, интересно ми е да те читам, зашто најчесто слично размислуваме Поздрав и до @mirandaa, @danichap и @Rose96, омилени сте ми низ модни критики. И до сите што сакате благо, денес ќе правам посни колачиња
С.П. до моите омилени, ај да ве набројувам иако сум по малку сенилна. @ozbilnazena @lunicka @imelda @makedonkamak @Someonespecial @Teodora* @anina @SV1911 @Elissa @tessie @bittersweet @zalosna @Madam-A @poenta @marama @Nausicaa @eloves @buba4e89 @Bah @Captain-Omni @tinan @Anntah @friendy @danichap @Moira @stetoskop @elanor @pilenka @Umbrella22 @nevermet18 @ColoursOfTheRainbow @okcenzi @Cka (Моето јаготче на шлагот) Еј простете ако заборавив некого од феминките и феминковците. Многу сте бре за мојот ограничен ум.
Не ме заборавајте, тука сум луѓенца убави Ве @Lella @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Valerin @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @AziskaStrslenka п.с. ве издвојувам оти, си знаете оти иии повелете свежа овошна салата
Jas odamno ne sum pozdravila na temava pozdrav do : @ddevojce @Snow-Queen @joy1 @anina @Nova @leona83 @Jagoda123 @Cacuvche @gelkaa @donna.17 @ubavka1 @Annath ---> i site ostanati od temite bebe i dete Posakuvam nabrzo da ni se pridruzat : @kukla21 @MADO @Libra88 @bokace @AngelOfArh @flower30 i site ostanati sto sakat da zabremenat Mnogu ama mnogu odamno gi nemam pozdraveno: @Gordana10 @mims89 @tessie @Someonespecial @Lella @k.i.m pozdrav i do @lunicka @Daleron
@poenta навистина ти благодарам за поздравот, одамна не беше ме поздравил некој овде А да знаеш дека и баш во вистинско време прочитав, така малку осамена бев. Сп до @the.one и @Simplicity
Специјален поздрав до православните верници кои го славиме празникот Василица. СРЕЌНА СТАРА НОВА ГОДИНА
...ПОЗДРАВ АМА БАШ ОГРОМЕН ДО СИТЕ и бујрум благо да ви се заслади душичката Еее сега еден најспецијален поздрав до љепотиците: @Sanjichka007 , @Viktorijaaa5 & @Anouk за вас мајне лејдис.....ова:
@Ivy89 треба малку повеќе гужва да правиш на форум, инаку кој може да заборави ваква лепота... поздрав од мене....
@Elissa правам мила се туркам лево десно ама празнициве беее, како само за мене да се едно за мене едно за тебе третото ќе го делиме со феминките