Ајде пред да легнам да се обидам да им го разубавам утрото и првото вклучување на некои особи. Барем се надевам дека овој мој мал гест ќе придонесе барем малку за ниното подобро расположение. Поздрав до: @Adina @Gordana10 @Arthur @Daleron и сите оние кои сакаат да се најдат помегу поздравените.
epa cim si nova pozdrav back i do tebe i dobro ni dojde..ova nad mene e @Elissa i taa mi e braceda.. drugo ponataka niz forumov ke se zapoznavame
Морам прво најспецијално да си ги поздравам: @Lella, @Anabelle.Amorette, @Sanjichka007, @omg92, @Anouk, @Valerin, @Marossa, @Ketchup, @Ivy89, @AziskaStrslenka, @simonna.a, @Viktorijaaa5, @IronLady, @Reachel, @QweenSM, @Dream-Girl Поздрави назад и нови поздрави и до: @Elissa, @Gordana10, @tessie, @Mahidevranfan, @Madam-A, @girl-miri (сто години не сум ја поздравила , фала ти на поздравот ), @sia.bella, @Doozy, @Daleron, @crimson (оти се` повеќе си ја читкам низ темите и ми се допаѓа како размислува ), @mirandaa, @tea4e, @Snow-Star, @makedonkamak, @Adina... Изволте по избор, да не биде со празни раце Спојлер
Mrsh tamu... Rani kuce da ti lajt rabotava Sekoe utro dremime na chet,mangupot ne zaborajl bre breee... Shala na strana bokce,se zezav ama sepak fala na ispravkata
Личностите кои ги сакам to the moon, and back! @Kaley @Barbie20 @Marossa @Lella @Bokchee @IronLady @Anabelle.Amorette @Ivy89 @Viktorijaaa5 @Someonespecial @Summerlover @AziskaStrslenka @Dream-Girl @Valerin @Anouk @Sanjichka007 @Ketchup @tessie @Snow-Star @Portishead @makedonkamak @XstrongerX @Madam-A @Captain-Omni Гушки до вас! Имајте убава вечер.
Специјален кого заборавив нареден пат @Annath, @Daleron, @lunicka, @galapce, @danichap , @Bozica1980, @WORRIED.BT, @MacenceEna @do-re-mi, @bittersweet, @Ariel, @friendy, @Sky-butterfly, @Teodora, @tessie, @anina ,@imelda @stetoskop, @sanjaeva, !@toogood @zalosna, @Gordana10, @Elissa ,@Someonespecial, @Viktorijaaa5...
Се извинувам на краткото оправдано отсуство од форумов. Многу ме изненади и искрено, многу и ме израдува тоа што наидов на толку поздрави и си го прочитав корисничково име во многу позитивни и преубави постови, бев наградена со многу прекрасни епитети и добив впечаток дека сум ви недостасувала. Ми недостасувавте и вие мене милички Ви благодарам од сè срце и се надевам дека ги заслужив сите тие зборови. Ме трогнавте. Во оваа прилика сакам со задоцнување да ви ги честитам Божиќните празници и Новата година, и да ви посакам само убавини, бериќет, мир, душевна исполнетост и благосостојба. Поздрав до сите! Ве бакнувам најсилно
Поздрав до @anina , @Gordana10 , @Daleron , @Arthur , @Adina , @toogood ... Им благодарам што ми го разубавуваат и се дел од секој мој ден.