@Bah Се исплашив дека си се откажал од форумов. Поздрав бек од мене. Чек, чек и @Cka да ја поздравам и @okcenzi да пишуваат повеќе, а не само да не манијачат.
@Portishead ,@poenta ,@toogood ,@tessie ,@IronLady ,@Someonespecial ,@Gordana10 ,@Viktorijaaa5 ,@Teodora* ,@Valerin ,@SwanMay ,@Elissa ,@mirandaa ,@stetoskop ,@Daleron ,@ozbilnazena ,...
Ти благодарам @lunicka за поздравот и ти посакувам прекрасен ден! Исто така, сакам да се надоврзам и да упатам срдечен поздрав до @Teodora* @toogood @tessie @mims-89 @Mishela @mirandaa @eliesaab @poenta @Gordana10 и @Someonespecial. Убаво попладне на сите!
Многу одамна не сум пишала во темава.Сакам да ги поздравам @ColoursOfTheRainbow @Mahidevranfan @nevermet18 затоа што ми станаа многу мили.
Возвратен поздрав до @lunicka и @SwanMay Топла напивка за пладневна празнична релаксација во семеен амбиент...
Специјален поздрав до: @Moonstone.17 - женска пишувај ни почесто @Golden - те немам заборавено @Papillon.Papi - миличка, гушни ја тоа пуфката најумна од мене @QweenSM - фала ти многу за комплиментот од вчера, ме израдува ептен @mirandaa - ги обожавам твоите модни комбинации @poenta - имам инспирација од твоите постови во СДК @simonna.a - кога ќе ја формираме владата ? @Reachel - ќе види бокица што е да се закача со нас @Someonespecial - фала ти на поздравите, ме радуваат @Arthur - не велам не дека не ме погоди во темата: На која феминка ве потсетува...? Поздрав и до: @Dream-Girl, @Srckata28, @nevermet18, @tessie, @erica, @Snow-Star, @Anabelle.Amorette, @Elennaa, @AnaKarenina, @Kaylie, @Elissa, @cresa-jagoda, @La Gatita :), @hermosa, @MayDiamonds, @Primadonna, @WaffleGirl, @Barca-Gril, @CutieWithABeauty, @Cvetetto , @Pink.Barbie , @makedonkamak, @ozbilnazena, @Anouk, @QueenElena И до момците: @Sawyer, @Dvolicen, @Bokchee, @DeepBlue, @Ketchup Куп гушки, и повелете на шпагети
Благодарам на поздравите, сп и до вас @Bah , @julie77 , @lunicka , @SwanMay Сп и до @N.Kety , @tea4e , @Someonespecial , @tessie , @Daleron и @makedonkamak
Фала ти, поздрав и до тебе @Sanjichka007 Исто така сакам да ги поздравам @danichap @Daleron и @ccca што ме насмејаа пред некој ден во темата Зоофилија.
@BoneMachine iame golem problem ke treba da interveniras http://forum.femina.mk/threads/Како-се-прави-дете.23070/#post-2297394
Поздрав и до тебе @Mahidevranfan Не ве закачам бе, мислам дека е обратно. Ајде позз и до @Arthur @QweenSM @Viktorijaaa5 @Reachel @Igrata @ice.princess @Adina @Elissa
СП до: @Sanjichka007 , @Someonespecial, @Anabelle.Amorette , @Ketchup , @Anouk , @Ivy89 , @IronLady Ми го продолживте животов за 15 години. Легенди сте жими се
Специјaлен пoздрaв зa специјaлни луѓе Oвa ни е зaедничкaтa сликa ×D @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Sanjichka007 @omg92 @IronLady @Anouk @Viktorijaaa5 @anichka94 @Ivy89
@omg92, @Viktorijaaa5, @Someonespecial, @Anabelle.Amorette, @Ketchup, @IronLady, @Anouk, @anichka94, @Ivy89 Бидејќи сте неверојатно одлепени, сите до еден!