Најнајнајспецијален поздрав до моите омилени, најоткачени луѓенца тука @Sanjichka007 @omg92 @Anabelle.Amorette @Ketchup @IronLady @Anouk @Ivy89 @anichka94 @Viktorijaaa5 Легенди сте сите до еден и една ве обожавам!
С пецијален поздрав до луѓето кои знам дека се овде секогаш кога најмногу ми се потребни,поздрав затоа што вие сте луѓе со големо срце,голема смисла за хумор и позитивна енергија. Баш поради тоа ве обожавам и многу ве сакам @Sanjichka007 @Anouk @IronLady @omg92 @Ketchup @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ivy89 Поздрав и до : @QweenSM @Lovely93 @ozbilnazena @lunicka @Teodora* @Daydream @makedonkamak @Adina @anichka94 @Bokchee @Barbie20 ...
Фала на поздравот @Mahidevranfan и @Bokchee , не сте ме заборавиле. Одамна не сум поздравила некого,епа ај вака: - @Dream-Girl - @Anabelle.Amorette - @Someonespecial - @QweenSM - @Valerin - @simonna.a - @barbiegirl.24 - @omg92 - @Ketchup - @Sanjichka007 - @Viktorijaaa5 - @Lella - @nevermet18 - @srcence1607 - @Anouk - @Ivy89 - @IronLady - @viktorxD - @natasa-natka - @Igrata
@Reachel возвраќам на поздравот. Патем, ја користам приликата најголемиот поздрав да го упатам до @ccca. Легенда си!
Специјал поздрав до @tessie @Orthophill @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @Salome . И за крај една до @black's'thebest ми значи тоа што напиша дека сме слични премногу во став и размислување , моја виртуелна копија
Возвратен поздрав до @Mahidevranfan Големо благодарам за убавите зборови Искрено, задоволство ми е да пишувам кога знам дека моите мислења се поттик за нечија инспирација
Се извинувам на долгиот список... @Elissa , @Daleron , @danichap , @imelda , @kukla21 @galapce , @Someonespecial , @Rama , @Ivy89 , @Anabelle.Amorette , @Hipster , @IronLady , @DigY @anina , @bittersweet . @toogood , @julie77 , @AziskaStrslenka , @Adina , @calliope , @Valerin , @Sanjichka007 , @crimson @Portishead , @eloves , @okcenzi , @Nightwalker @Captain-Omni , @Dvolicen , @ozbilnazena , @babyblond , @Madam-A , @BoneMachine , @ccca , @Cka . Ширете позитива и примајте позитива.