vie so vaka si se napapavte,ic ne mislite na nas? i nie sme gladni shala na strana,na zdravje neka vi e
Поздрав до @zalosna и @Gordana10 Песнава има многу уба наслов „Неко то од горе види све“ јас верувам во тоа и сум убеден дека правдината победува на крајот.
Срам да ти е лута сум тииииии. Воедно поздрав до сите што ме поздравија деновиве. Набргу се враќам со поздрави и честитки.
Поздрав и до тебе Далерон и јас сум ти лут, што подржуваш пост во кој ме нарекуваат провокатор а и сама знаеш како стојат работите и кој постојано одеше по мене и ме коментираше. Не е битен банот, ме боли неправдата а посебно што ме нарекоа провокатор.
СП ... до @Valerin , @Anabelle.Amorette ,@Snow-Star , @Lella , @Mahidevranfan , @cresa-jagoda , @SparkyAngel , @eliesaab ... Уживајте во слатките калории
Сп до @Serafima ( од кога се канам да ја поздравам и се заборавам, па еве сеа додека ми текнало, да пишам)
Поздрав до @tessie, @lunicka ,@danichap,@Serafima, @toogood, @Daleron, @kukla21, @do-re-mi, @Annath, @friendy,@bittersweet,@ozbilnazena, @galapce,@sanjaeva, @mareane,@SV1911, и сите останати од околу 40 кои ненамерно ги заборавив . Посебен поздрав до оние кои ми пружија рака и поддршка... Ќе се препознаат .
Podrskata ja imas od site.Jas licno na napisav za da ne se povtoruvam i od pricina sto primetiv deka sakas da ja smenime temata.Podrska imas od mene duri koga ke treba da gi jademe slatkive Uspat pozdrav do @lunicka @WORRIED.BT @sesilija @anina @Sky-butterfly @Pepelaska25 @girl-miri @jacqueline.s @pilenka @imelda @virtigo i red drugi ako se ispusteni a ne zaboraveni..
Lele, blagodaram. Mi e strav da zemam ke ja rasipam dekoracijata. Kako cvetcinja se, prekrasni. Denov ni go razubave. Ti blagodaram.
Галапче ти благодарам. Поздрав и од мене до сите нив, се разбира дека се ненамерно испуштени . Поздрав и до @zalosna и @Gordana10 и нив ги испуштивме . Важно колачиња има за сите .
Добро утро имајте убав ден исполнет со насмевка на лицето и топлина во срцето. @Teodora*, @Cka, @tessie ,@ozbilnazena , @lunicka @Gordana10 @vinozito1 @Elissa @danichap , @imelda , @kukla21,@Someonespecial , @Viktorijaaa5 ,@DigY @anina , @bittersweet . @toogood , @AziskaStrslenka ,@Adina , @calliope , @Valerin , @eloves , @okcenzi , @Captain-Omni ,@Madam-A , @BoneMachine , @ccca , @elisabeta, @sesilija ,@Dream-Girl, @Bah,@makedonkamak ,@Serafima Простете ако некого заборавив.
@702706 pozdrav back ako mislis da prodolzues na gradezen pisi da ti dadam materijali (dodeka se uste onlne)
Имаш голем поздрав од мене @702706 , да те пофалам дека си една од поопуштените членови тука и дека често успеваш да ме насмееш.