Леле мор, не скинал конци немој аман, порфавор, какви конци, го умре чоекот ќе те лансира Аноук, ај ти Не е тој Хитлер мор, не ќе го воскреснуваме. Ај сп до тебе
Eден голем петочен до долга листа личности кои обожавам да ги читам Поздрави назад и нови поздрави до: @SwanMay, @tessie, @Yowannty, @Giovanna, @julie77, @Daleron, @Gordana10 , @lunicka, @Reachel, @Barbie20, @sia.bella, @Serafima, @QweenSM, @Lella, @calliope, @Marossa, @Elissa, @bittersweet, @Annath, @Adina, @Kaley, @Mrs.Cuper, @Madam-A, @Nightwalker, @Sawyer, @Captain-Omni... Имајте убав викенд!
Викендски поздрав за свите: п.с. спец вратка за: @tessie , @Someonespecial & @Daleron (госпожа, се надевам ќе ти се реализира планот за вечерва ! ) Љуби вас, ваша М
хахахаххахаха @Gordana10 Горде мор е пресмеа! Еден огромен поздрав од мене до тебе, а од Хитлерчо уште поголем Поздрав до @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Someonespecial @omg92 @anichka94 @Anabelle.Amorette @Ivy89 @Ketchup @IronLady Еве да ве обезбедам со материјал И плус ова A @omg92 тете тебе те поздравувам со ова: Поздрав и до @Bokchee
Ги препрочитав последниве, може 5 страни, и во ниту еден поздрав не се прочитав.. Како и да е, ќе си се поздравам сама. Ќе си посакам убав и смирен ден, само позитивни мисли и..и помалку правење грешки. Деновиве во обид да донесам правилни одлуки, во афектна состојба, го одлучив најлошото за мене. И може Tequila. Cheers!
Леле тете бе И за нас помалку искусните треба да ни го спремиш ова наргилево...другото ќе се снајдеме Поздрав назад и до тебе
@Viktorijaaa5 @Anouk @omg92 @Anabelle.Amorette @anichka94 @Ketchup @Someonespecial @Ivy89 @IronLady Дружино, спремајте се
Сега не двојам никого, еден Велики поздрав до свите ...и ајде спремајте скиете доаѓајте на гости да се скијаме Поздрав од моментална состојба од Шапкица ...Ве чекам сите..така да си знајте
Поздрав до @Hipster со благодарност за споделениот линк од серијата - успеав да ја симнам уште завчера Само уште превод да најдам, зашто bsplayer-ов ми вика nada Еве една песничка за убаво расположение, мене денес некако лето ми е
Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow , @AnaKarenina , @SV1911 , @RainBow , @poenta , @Anabelle.Amorette , @Someonespecial , @EMoonlight , @Kayley , @Daleron , @Kaylie , @Gordana10 , @tessie , @Mahidevranfan , @Moonstone.17 , @Natali.3 , @mileystar , @SwanMay , @AziskaStrslenka , @XstrongerX , @1209 , @Dream-Girl , @nevermet18 , @Sanjichka007 , @Yowannty , @Barbie20 , @julie77 , @eliesaab , @Elissa , @Madam-A , @QweenSM , @makedonkamak , @Marossa , @sia.bella , @Lella , @Anouk , @Hipster , @lunicka Ве поздравувам, и имајте убав викенд.
Поздрав бек Daleron Не е завршил и ако поплавата го однесе мостот,џабе се радував дека оваа недела ќе биде дома, тие се договорија уште синоќе да одат на нов терен.Ама вечер нема да смее да sуцне дека нешто го боли.
Сп до СИТЕ со ред од еден до последен на форумов.Не правам листи зошто сигурно некој ке заборавам вака сите ве и почестете се сите
Специјален позз до брачедот @Adina и да знаеш ако сакаш и ти може да дојдеш со мене онаму кај што ми се оди во моментот
ke dojdam braced,mama ionaka mi vikat samo so eli da se druzis,ona e devojka na mesto neka e toplo mestenceto kj so ke ojme,da mozam da oblecam fustance so tashnickava