Многу ти благодарам на поздравот *hug: Само убавини да те следат во животот и да си дочекаш и ти една ваква голема радост Од мене за тебе-Повели!
Благодарам, мила Да, да ќе си имам бебче во месец Мај, има време Еве и од нас две еден голем поздрав до тебе и ти посакуваме се најубаво**
НСП до веселата дружина - убаво е што ве познавам @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Anouk @IronLady @anichka94 @omg92 @Ketchup поздрав и до @Hipica @Reachel @tessie @Elissa
Добро утро на сите Еден посебен поздрав и до сите зависници од серии и филмови,убаво е да се знае дека не сум сама
Сп до : @Daleron ,@Bah , @Teodora* , @elisabeta , @Elissa , @Someonespecial , @julie77 , @ozbilnazena ,@IronLady те кафе додека е тазе
Ти благодарам на поздравот мила. Поздрав назад. Имај убав ден. @Hipica Уживај. Убав ден и за сите останати.
O, @Hipica , hipica... како си ме погодила со ручеците Да си жива и здрава! Еве едно живели од мене: @Snow-Star , поздравче и до тебе. Мадам части ! . За @tessie & @Daleron праќам по еден цвјат: , . @Anabelle.Amorette , поздрави и до тебееее. Еве ти , па пушти си на јутуб една песна од мене по твој избор . Од мобилен сум, комплицирано ми е да лепам слики, ама мислам дека се извадив и вака некако . Со љубов, ваша М
голем поздрав до сите и добра ноќ релакситрајте се, не се грижете за ништо, живеете во сегашноста и учете од минатото..
Благодарам @Gordana10 голем поздрав и до тебе, извини за доцнењето. Исто така голем поздрав до @Daleron изгледа само нејзе и недостигав и примети дека ме нема па праша каде сум. Еве сум Далеронќе малку ве одмарав од мене и себеси од некои луге. Добро, може и на некој друг сум недостигал и се прашувал каде сум но се плашел/а јавно да праша.
Специјален до весело друштво @Anabelle.Amorette, @omg92, @Sanjichka007, @IronLady, @Anouk, @Viktorijaaa5, @Ivy89, @Ketchup, @anichka94 Бирајте си, има за сите Спојлер @omg92 ова морав за тебе специјално (само немој да речеш дека немам осет ) И мотото of course...