сп до дејзи .. и не се секирај душо, тоа не е неправда .. можеби во моментот си ме заборавила ајде ти праќам гушки и бацки
Прекрасно спомените остануваат,убавини немам зборови освен што можам да кажам дека сакам пак !!! али ми фалевте и вие мн
До Хипи! И до Вајлд и Би Ју! И еден најспецијален до Анушката моја! 01! И до Вики. (Ги карам, демек. )
Специјален позз до rossonerka која ме советуваше да си земам топли алишта за во Романија ја послушав и ми помогнаа на моменти...позз и до HeidiDiWalt и да и кажам дека навистина не се изненадив мн од замокот на дракула освен што ми се допадна височината на која тој се наога...и секако позз до сите феминки ..
СП до сите женски силни како камен, ама внатре нежни како пердув http://www.youtube.com/watch?v=DfVXb98IFcY
СП до сите кои имаат мноогу за учење...а не им се станува од Фемина... А и да не заборавам СП и до сите други активни Феминки!
СП до: ким - која ми помогна, фала многу мис индепендент - која исто така ми помогна вајлд - која ми помогна, одн. која се обиде да ми помогне сепак многу го ценам нејзиниот обид лолии - сега ја гледам пак на фемина ве сакам феминки
Ајде и јас ке упатам еден поздрав вака пред да ватам книга Најспецијален поздраввв доо ... бијурселф зашто ми е премногууу мила и си ја обожавам кикето ... брзо ми влезе под кожа Оззи ... ми недостигаааш мила ми фали еден добар муабет со тебее гоу грл ... најоптимист ... многуу се пронаоѓам во неа ... Оффспринг ... си ја гушкам и си ја сакам си знае она лакримоса ... фала за се Блонд ... најсреќната емотивна мајка која е тука за сите Славица999 ... Фала на искрената помош ... Лина 24 ... заљубенатааа ... ми недостига и со тебе муабетче Душица ... милата таа од кога не сме оговарале мажии мисс индепендент ... конечно ни се врати Вајлд чајлд ... големото детенце Пирамидата .. имам убаво мислење за неа лукс ... да не се жали дека никој не ја поздравува најголем поздрав до неа ( и да ти кажам те послушав ете не пцујам веќе ) ким ... поздрав и до кимче Докторкатааа ... немој да си не напуштила пак Ангелче ... нека не запаѓа многу во депресии да не јаде чотек бројчето ... одамна ја немам активна виденоо ... ми фали и она тенкаи ... опасноооо и добро модерираа ... ми се допаѓа девојката Спичлес ... имењачката не си ја пропуштам во поздравите фиерлес ... поздраввв и до бестрашната реинбоу невестата алис која изгледа го сменила никот барем така мислам ... ама пак е оригинална Дејзи .... милата таа си ја обожавам ... Трендафилка ... оригинална секогаш и фала за помошта ... Шугар нн ... секогаш знае да ме ислуша ... си ја обожаваам Аннни и анни ... двете значи ги обожавам многу ... Багуфче ... поздрав и до толкувачот на соништа икс стронгер ... и за неа секогаш има поздрав .. луда е и откачена карина ... нека не се нервозира ... поздрав и до неа ... Старфиш ... ѕвездичкее не те забораваммм .... мимс 89 ... многууу ми се допаѓаат нејзините постови ми влече ептен внимание Лудото 19 .... слична приказна си имаме мацуш ... ке полага испити место мене морам да ја поздравам ... се шалаам мисс се загуби мисс ... Смајли ... смајли за да си биде насмеана цело време позз и до неа тедигреј ... и таа нека не се нервира и заштоо имаме некои сличности Џули 77 ... оригинална во секоја смисла ... сесилија ... и брокен ... сеси поздрав до тебе ептен специјален а брокен ми влегла во меморија интересна ми е но нека не биде депресивна многууу ............. и харлоу .... која секогаш знае да помогне извинете на дооооолгиот поздрав ама одамна не сум поздравила и јас па не бива ... ии немам веќе меморија .... мислам не испуштив никој битен ... а и ако сум испуштила ај ем сори ... ... ми недостигате стварно многу .. и се надевам наскоро пакк ке бидам многу поактивна .... ве гушкам најискрено и најсилно ...
СП до меченцето мое Теди Сп и до аннии,валјд чајлд,кикето,ангелче,ким,тенкаи,анннни,душица,багуфче,блонд - плавата мамичка ,карина,џули,реинбоу.... толку денес! останатите другпат,а сега одам да фатам книга за да не се деси да паднам на испитите на теди ве гушкам феминки!
специјален поздрав до тедиии -милата мојааа, ози - кај се изгуби срцко? оффи - ти ги сакам мислењата, опасни се вајлд чајлд - секогаш е тука да се обиде да помогне, а ако може и да помогне ангелче - затоа што е ангелче вајлд грл - кај си, те немам видено одамна лоли - мојата прва бест другарка на форумот ким - затоа што ми е ептен мила и ми помогна мис индепендент - затоа што е ептен добра и сака на сите да ни помогне .. срцка е!
СП до негде имењачката МиссС со три с , често се бунам некој кога ќе напише мисс дали е за мене или за тебе