Февруарски поздрав. @Dream-Girl @Emilia.Attias @Cvetetto @ColoursOfTheRainbow @oneday @Snow-Star @natemila @Sunshine.Sunshine @WaffleGirl @Tej4e @viktorxD @mila-88...j @Lella @simonna.a @Reachel @GirlRose @AnaKarenina @Captain-Omni
Сп до @Someonespecial со музиката од Елиза ( ми текна на серијата, музиката посебно е убава, барем да ја дадеа уште еднаш )
Специјален понеделнички поздрав...да ве држи цела недела убаво расположение @Adina @poenta @Viktorijaaa5 @tessie @Daleron @Madam-A @Cka @Gordana10 @Someonespecial @makedonkamak @Hipica @ColoursOfTheRainbow @Snow-Star @Ivy89 @Umbrella22 @lunicka @cresa-jagoda @ozbilnazena @IronLady @Anabelle.Amorette @Anouk @Rama @hermosa @Avenged @Marossa @DigY @galapce @Captain-Omni @RockNroLLGirL @simonna.a @sadgirl21 @QweenSM @Lella @XstrongerX @vinozito1 @Arthur
Не е така, не се слагам со постов ...го видов и на твитер Се додека не пронајдам нешто, што тој би го облекол, за да го добијам истиот ефект, нема да се сложам со постов. Зошто јас да неможам да поставам знаме???
Aх, убаво ти текнало мор, таман сум ги подзаборавила репликите Да ја имаше некаде со превод, ќе срушевме јас и ти рекорд во гледање на иста серија Грацие Гордита, специјален и до тебе
@Elissa , преубав поздрав . Ако може за мене еден пар од дречавите штикли. Е фала. Назад поздрав Убава работна недела Со љубов, твоја М
Поздрав до сите кои ме поздравиле, многу сте да не ве набројувам. СП до сите женски од темата: ние околу и преку 40 години. @lunicka , @ozbilnazena, @Annath , @Daleron , @tessie , @Sky-butterfly , @danichap , @Bozica1980 , @anina , @galapce , @do-re-mi , @SV1911 , @AngelOfArh, @MacenceEna .............сигурно некоја имам испуштено, не е намерно, освен кога е. Бирајте има за сите.
До сите оние што се сеќаваат на ова цветче, мене ова цветче ми е обележје на детството.За жал одамна го немам видено никаде. Право срценце преубаво нешто!
Специјален поздрав до дамите што незнаат што сакаат,променливи се ко времето и никако неможеш да им го најдеш КРАЈОТ. Ај плз СРЕДЕТЕ СЕ.
СП до моите омилени форумџики и форумџии! @Marossa @Lella @Elissa @Madam-A @ALISA0000 @Angel4eeee @Captain-Omni @cresa-jagoda @Dream-Girl @Adina @Captain-Omni @Doozy @Cka @Lilit @Gordana10 @ludoto19 @lunicka @tessie @poenta @kolovoz @Anabelle.Amorette @702706 @kikav @simonna.a @IronLady @daylight @eagle.eye @1209 @barbiegirl.24 @julie77 @joy1 @gingerchild @Hipica @Ivy89 @Kaley @Pirana2 @MademoiselleB @Plavusa.17 @sweet-star @QweenSM @Wild.Child
Утре е петок. Фаќајте шанкот, @Elissa @Valerin @Madam-A @Marossa @Cka @Adina @Sanjichka007 @sia.bella @XstrongerX @1209 @Someonespecial @Hipica @Doozy @imelda @Daleron @kolovoz @Anabelle.Amorette @Viktorijaaa5 @lunicka @Candid @DigY @Magnolija @julie77 @tessie @AnaKarenina @Summerlover сонце изгреа, и за тебе важи ова. Па некоја пијачка, две или... дванаесет. Па на крај кој што ќари... Have fun