Тенкс за поздравот Капетане @Captain-Omni ...јас сигурно ќе бидам на некој шанк за др незнам повели и за тебе има нешто...
Mногу ве поздравувам, драги луѓенца... @Lella @tessie @crimson @Nightwalker @Marossa @AnaKarenina @LittleChili @SwanMay @Hipica @RainBow @k.i.m @Elissa @Madam-A @Doozy @ozbilnazena @Serafima @Snow-Star @makedonkamak @cresa-jagoda Oд мене една стара песнa за размрдување и добро расположение , have a nice day!
Мечтателки,сонувачи мои,везете ли зборови,сонувате ли сонови,чекате ли возови,чекорите ли по калдрми? Дарувате ли насмевски,сликате ли платна наречени живот? Ве гушкам.
@vinozito1 И за убаво е, да знаеш Дупликатите имаат моќ пореално да ја прикажат естетската страна на нештата
@Bokchee нај специјален за тебе и за Белка, да сте здрави и живи, и една црнка да најдиш па да те жениме догодина, Белка да трча околу децата да се радува и они на неа, снаата да меси зелник итн итн... еве за кафе....
Јас сакам да ја поздравам @Mishela со една шолја од моето омилено кафе ... и една песна што си ја пејам од вчера За поубав да ти биде тмурниов ден И не би било лошо да ми пишеш една порака, цел инбокс го превртев и не најдов ниту една од тебе за да можам да те исконтактирам. Ќе ми треба една сосема мааала консултација
@Captain-Omni , викендски поздрав и од мене! Спојлер: нели петак е дан за метак @Someonespecial , фала на поздрав, ми се свиѓаше. Јас појма немам што е ова што ти праќам, ама делува фенси, а јас нешто сум расположена да ве частам дебело вечерва, па се надевам дека ти се свиѓа : Убав викенд! Со љубов Ваша М,
Specijalen pozdrav do @TIGARCE86, @silk, @Amorce2, @volsebna, @ddevojce, @Serafima, @elena.mak, @eli25
Odamna nemam vlezeno na temava.Devojki vi blagodaram za pozdravite.Bidete i vie pozdraveni @Elissa @bittersweet @lunicka @val-Di.. Pozdrav i do site clenovi koi nemaat dupli profili..
СП до сите љубители на зимските модни додатоци Во услови кога надворешната температура се спушта ниско на скалата, плетените парчиња во комбинација со љубовната топлина ни создаваат хармонично чувство кое длабоко циркулира низ телото и душата...
спешл за @Adina - и не гледај право у сонце со наочарите @poenta - за претстојните денови @Captain-Omni - повели пивни малку да тргне работата @tessie - од најновата колекција фор ју @Daleron кај се замисли маа, не е петок ај... и после
@Elissa Како си ми ја погодила омилената боја за посебни прилики Возвратен поздрав За енергичен почеток на новиот ден...