@Ketrin.Moon девојко, фали твојата уметничка душа низ темите, повеќе да те има @Magnolija, неодамна те приметив поасално низ форумот и многу убав впечаток ми остави Голем СП назад до @lunicka @Sunshine.Sunshine, @Lella, @Yowannty, @Gordana10, @Anouk, @Anabelle.Amorette, @makedonkamak, @tessie, @Mama25, @galapce, @Serafima, @IronLady, @Elissa, @Adina, @Captain-Omni, @Sanjichka007, @anichka94, @omg92, @Ketchup, @Viktorijaaa5, @Ivy89, @Umbrella22, @Daleron, @Snow-Star, @Dream-Girl, @crimson, @sia.bella, @Hipster, @Dvolicen, @SwanMay, @mirandaa, @kala21, @ludoto19, @Annath Имајте убав викенд!
Сп до: @Gordana10 @Elissa @Daleron @Snow-Star @espana @galapce @bittersweet @Bufi @Someonespecial @Nausicaa @EMoonlight Ииии до цела Фемина Имајте убав ден!
Одамна не сум ве поздравила луѓенца,па да почнам со ред @Sanjichka007 @Anouk @omg92 многу ве сакам луѓе мои мили @BoneMachine @Anabelle.Amorette @IronLady @Ivy89 @Ketchup @Someonespecial @Umbrella22 @makedonkamak @Elissa @Adina @Mrs.Cuper @anichka94 @duffi @Captain-Omni @Igrata @Barbie20 @Doozy @lunicka @Daleron @bittersweet @EMoonlight .... ako заборавив некого нареден пат нема да заборавам сигурно Во име на утрешниот ден ве частам чаша бело и црвено вино ,по ваш избор - повелете
Специјален поздрав до @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @Someonespecial @Captain-Omni @Igrata @Adina @Elissa @Anouk @omg92 @Doozy @anichka94 @Barbie20 @Umbrella22 @Gordana10 @Bokchee @Ketchup @Valerin @Anabelle.Amorette @Lilit @Mrs.Cuper и до сите други членови во фоумов што сум ги заборавила да ги поздравам
Викендашки поздрав и од мене до омилените @Viktorijaaa5 @Anouk @omg92 @BoneMachine @anichka94 @702706 @Gordana10 @tessie @Ketchup @Captain-Omni @IronLady @Ivy89 @Anabelle.Amorette @Elissa @Someonespecial @Adina @Lella @Marossa @QweenSM @Cka @LittleChili @Dvolicen @Igrata @kolovoz @Marjan007 @SwanMay @Yipman2 @angelche16 @Sawyer ... (ако заборавив некого се извинувам)
Епа вака. За сите што ме поздравија и не ме поздравија. Честитки на радио Куманово за сите слушатели и слушателки. Девојки и момци ве обожувам. Имајте убав викенд.......
Специјал поздрав до @tessie @elisabeta @Elissa @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @Mama25 Женчиња , среќен ви празник , без разлика кој си го славите
Еј здраво сабота .Не сум пријавила со месеци присуство на темава. Ќе го искористам овој прекрасен ден за поздрави и честитки. Специјален поздрав до најкул девојките. @Umbrella22 @Sanjichka007 @Sunflowers @Ivy89 @Scar.Tissue @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @IronLady @Barbie20 @Anouk @Someonespecial @angelche16 @tessie @sweet-cherry Оваа прилика ја користам да ги поздравам и @omg92 @Ketchup -Па секој нека си слави онака како што се чувствува.и со поусул ќе ве молам.
@ozbilnazena Ти благодарам, од некои луѓе поздравот е посебен.. ти посакувам убав ден... ии релакс секако
После долг и среќен викенд, да пратам поздрав до @Viktorijaaa5 @angelche16 @Sanjichka007 @tessie @ccca @BoneMachine, се читаме низ форумот!