Најпрво,благодарност до луѓенцата што никогаш не ме забораваат Овој пат сакам да поздравам одредена група на луѓе што секогаш сакам да гледам низ темите и никогаш не им прескокнувам пост: @Doozy @Valerin @Lella @Cka @Captain-Omni @Someonespecial @IronLady @Annath @Hipster @Anabelle.Amorette @Elissa @Madam-A @sia.bella @Summerlover @Mishela @calliope ...
Сп до... @Adina @Captain-Omni i @Marossa @Viktorijaaa5 дечки ве чекам ајде......мене време ми е да се мафнам од сета гужва народ метеж и глупости, се надевам и вие исто...
@Marossa , пoздрaвче и oд мене читaњетo ти е вoзврaтенo и oд мoјa стрaнa живели , и нaздрaвје тoртичкa ....немa слики, мoбилaн је прекoмпликoвaн зa тaкве oперaције. твоја М,
Специ позрав до @kostic @Prijatelot @Marjan007 @DeepBlue има и сокче ако некој сака Женски, мој верни пријателки ке ве поздравам и вас. ЗШ без вас не се може навистина , многу ве сакам и ви благодарам за се до сега. @hermosa мојта најдобра пријателка , @martine шта би ја без тебе и на крај @vaga1992 затоа што коа функционираме заедно сме перфектни Па да и навалиме
Подолго време не сум ве поздравила, затоа овој пат списокот е подолг. Најпрво феминките од клубот: @AnaKarenina, @RainBow, @Marossa, @I <3 Books, @crimson... Потоа феминките од ние околу 40: @Annath, @bittersweet, @danichap, @lunicka, @ozbilnazena, @Daleron, @toogood, @imelda, @tessie ... СП и до: @Doozy, @mims-89, @Someonespecial, @Captain-Omni, @Lilit, @poenta, @anuskaNESTLE, @Sexybaby86, @Hipster, @Mishela, @calliope, @marama, @julie77, @DigY, @Pirana, @Giovanna... И на крај до моите битолчанки: @WORRIED.BT, @mime87, @s1a1n1d1r1a1... Сите кои сте на оваа листа сакам да си знаете дека обожавам да ве читам и иако ова е само виртуелен свет се навикнав на сите вас. Ви посакувам на сите да сте живи и здрави, среќни и весели и најважното - сакани! Ве поздравувам со убава мисла, уште поубава песна и едно виртуелно частење.
Поздрав бек @sia.bella И јас поминувам да ги поздравам феминките од клубот, оние кои макар и за една книга се приклучиле во читањето @RainBow @Marossa @SV1911 @crimson @sweet-cherry @I <3 Books @De-lovely Една година славиме месецов Минатата година во февруари почнавме активно да ставаме и да читаме книги и од тогаш непрекинато си тече. Некогаш бевме повеќе феминки, некогаш само јас и Реин, ама не го оставивме празен клубот
Специјален поздрав до @AnaKarenina @RainBow @Adina @Elissa @Ketchup @Marossa @poenta @Prijatelot @crimson @Anabelle.Amorette @Someonespecial @sia.bella @lunicka @Angela9056 @Valerin @Bokchee и многу други извинете ако ве заборавив, следниот пат нема
До кумот сваќата и пријателите а посебно до @Adina и @Captain-Omni може овде да поседиме за да не не болат очите цело време од компјутерот, па повремено да ги одмараме со убав поглед...
СП... еден најголем до @Elennaa! И еден апел почесто да те има До @sadgirl21, @Valerin (oдамна не сум ги поздравила ), @Lella, @Gordana10, @tessie, @ozbilnazena @Marossa, @sia.bella, @angelche16, @Elissa, @Daleron, @SwanMay, @calliope, @crimson, @Madam-A, @AnaKarenina, @LittleChili, @QweenSM, @Adina, @anina, @bittersweet, @Snow-Star, @julie77...