СП до СИТЕ Ве поздарвувам сите и ајде ве чекам на торта. Некако се умот ми е во овие чоколадни торти, сите би ги изела
Специјален поздрав до моите Битолски чупињаајде јавете се , да видам колку не има И еден апел до @makedonkamak немој мор со вакви торти да ме предизвикуваш , постам јас , не ме ставај во грев да лифкам
Сешл за @Rama @ozbilnazena @vinozito1 @lunicka @Gordana10 @makedonkamak @Madam-A лепи женски еве ви место за преноќување... со кој ќе спиете вие си знаете
А мор да не те повикав телепатски , само што ти пишав на ѕидот , гледам известување од тебе со поздрав... местото е волшебно ,поздрав бек
СП до @Teodora* @lunicka @imelda @tessie @ozbilnazena @Madam-A @Elissa @makedonkamak @Gordana10 @buba4e89 @vinozito1 @Bridget @Someonespecial @calliope @poenta @marama @AnaKarenina @Nausicaa @Adina @danichap @zalosna @bittersweet @Hipster @sadgirl21 @Marossa @mareane @toogood @zeka @DigY @Doozy @ColoursOfTheRainbow @ccca @Bah @Captain-Omni @Viktorijaaa5 @Prijatelot @Valerin @Bozica1980 @Annath @mims-89 @Hipster @mirandaa @Abeja @Cka (иако не пишува веќе) @anel @Ariel @AngelOfArh @kukla21 Не знам повеќе да набројувам, иако има уште многу што ми оставивте голем впечаток.и сте ми многу драги. Останете со добро здравје и бидете среќни колку што ви дозволува животот. Толку од мене.
Специјален поздрав до друштвото од трета смена @Adina @Sesil @Viktorijaaa5 @Sawyer (nee sega ama kaj i da e ke dojdi) моментално толку па поздрав и до останатите што ке се приклучат после.
@Daleron данкешен поздрав и до тебе Еден голем поздрав до @makedonkamak, @Sunshine.Sunshine, и до @Nightwalker @Rama за првпат да ја поздравам, интересна ми е а и @tessie за малце ќе ја заборавев, да не ми се губи! Најспецијален до @Yowannty затоа што обожавам да ја читам... посебно заради вчерашниот пост во СДК, oдамна не сум прочитала нешто толку позитивно и прекрасно напишано! Ве поздравувам со една убава порака за добра ноќ
@Someonespecial еве јавно вака и јас да те поздравам , односно возвратам на поздравот, и благодарам што се сети и ти сум интересна ( онака малку забегана)
Двојно возвратен поздрав и до тебе мила @Gordana10 . Воедно поздрав до сите кои ме ставиле на своите списоци на поздрави . Поздрав до сите . Ама еден сп морам да ставам до една невеста. Знам дека ќе биде најубава за тој ден .
Ја поздравувам @Hipster! Ме пресмеа со постот во темата 'Зини земјо, голтни ме'. Може се уште не ти е смешно, но ко момакот од соседната маса, имаш палче нагоре од мене, за кажаното. Некои луѓе едноставно, заслужуваат такви 'удари'. И искрено, посакувам да сум била на соседната маса. Ја користам приликава да ги поздравам и @Someonespecial , @Barbie20 , @Daleron, @Madam-A , @Elissa , @tessie , @Daydream. Имајте пријатен остаток од денот!
MandyLane, за невидливото шишенце полно креативност закачено со синџирче околу вратот. Ariela09,за среќа не делат само километри,во душата те заклучив.