Специјален поздрав со @Sunshine.Sunshine некако ми остави прв впечаток таа. А поздравви да другие членови на форумов *l:
Специјален поздрав до @Someonespecial , @AnaKarenina , @poenta , @Lella , @Yowannty , @Rama , @crimson , @Angelche<3 и сите други. Обожавам да ве читам.
Овој пат ќе упатам поздрав само кон одредени личности без кои не можам да си го замислам форумов. Девојки, само продолжете да пишувате овде, затоа што со секој ваш пост е на посебен начин уникатен и вреди да се прочита. Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow , @AnaKarenina , @Ketrin.Moon , @poenta , @Anabelle.Amorette , @SV1911 , @Pirana2 , @mileystar , @RainBow . А исто така би сакала да упатам и еден поздрав до: @Someonespecial , @makedonkamak , @Yowannty , @crimson .
@Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Anouk @omg92 @Viktorijaaa5 @IronLady @Ivy89 @anichka94 @Someonespecial @LittleChili @angelche16 @Reachel @Marick14 @Lella @Adina @Elissa
@Ketchup возвраќам поздрав и до тебе Издржи уште еден ден да ти се среди нетот СП и до @Viktorijaaa5 @Anouk @BoneMachine @anichka94 @Igrata @IronLady @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ivy89 Ве гушкам!
Возвратен поздрав до @Snow-Star и @Sunshine.Sunshine За смислата на животот проткаена во неодоливоста на нештата...
Pozdrav od mene I vnuk mi za site tetki I vnuci na forumov # sunny #day #love # niece #happy # moments
Специјален поздрав до @Sanjichka007 и @Anouk Поздрав и до луѓето кои ми го прават секојдневието поубаво @omg92 @Elissa @Adina @bittersweet @Daleron @Ketchup @IronLady @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ivy89 @anichka94 @AngelOfArh @Sesil @Kukla994 @Hipica @Avokado @makedonkamak .... Тие што ве заборавив сега ќе ве поздравам нареден пат
Возвратен поздрав до @Sunshine.Sunshine @Adina Девојко ми го стопли срцето со поздравот и сликата за Тетките и Внуците ... еве поздрав од мене и Внук ми те гушкамее!!! @Elissa @Anabelle.Amorette @Someonespecial @cresa-jagoda @eliesaab @joy1 @Orthophill За прв пат сакам да ја поздравам @Annath во последно време ми се допаѓаат твоите постови и уживам да те читам Истото слободно ќе го кажам и за @galapce @anina @tessie @mackica1 поздрав и продолжете со пишување
Би сакала овојпат да упатам еден поздрав кој 3 дами што ми се многу интересни деновиве. @Hipster @sesilija @Rama Бидете ми поздравени и имајте убава вечер.
Сакам да си ја поздравам @mackica1 фала ти за убавите зборови, мило ми е што сум ти оставила убав впечаток