СП до @Someonespecial Сп и до @Gordana10 Нема благо и сокче ве праќам да прошетате Да не заборавите да се вратите
Специјален поздрав до една специјална дама, што ми прирасна на срце @Someonespecial Поздрав назад до уште 2 специјални дами @Sunshine.Sunshine и @Snow-Star И специјален поздрав за сите кои оваа саботна вечер ќе ја поминат пред пц или тв, под кебе А сите оние што ќе се журкаат, со ум девојки!!
еден најспецијален за @ozbilnazena - оти сака пролет и позитивна енергија а самата зрачи со таква... го заслужи местото, мислам оти од ова попозитивно нема
@Sanjichka007 @Anouk @bittersweet @AngelOfArh @Elissa @Adina @Cka @ozbilnazena @Hipster ...поздрав лепоти Eве едно совршено место за да се измуабетиме на раат
Срам да ми е, си ја заборавив втората годишнина Како и да е, дечки фала ви многу што ме дружите две години, да се дружиме и смееме уште долго заедно
@Mahidevranfan добро што си се сетила , иако задоцнето..ајде нека ти се множат годините тука ..инаку колку да те утешам јас секоја годишнина ја заборавам...биди ми поздравена и поактивна
@Yowannty, @julie77, @Sunshine.Sunshine, @Snow-Star oгромен поздрав и до вас девојки, ве обожавам! @ozbilnazena (си знаеш со што да поздравиш, ама за враќање не гарантираме мила ) и до @Gordana10 До голема група интересни личности, уметнички души, интелигентни и драги луѓенца што обожавам да ги читам @mackica1, @tessie, @Lella, @Marossa, @Valerin, @Mishela, @Magnolija, @calliope, @Hipster, @MandyLane, @Kaley, @QweenSM, @Barbie20, @Elissa, @Rama, @crimson, @AnaKarenina, @Captain-Omni, @Sawyer, @Adina, @sia.bella, @Annath, @Serafima... Посебни гушки до @Anabelle.Amorette @IronLady @Ivy89 @Ketchup @omg92 @anichka94 @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @Anouk
СП до @Sunshine.Sunshine @Viktorijaaa5 @Hajdi22 @Anabelle.Amorette и до тета @Adina Ве гушка тета Хипи