@Elissa @Adina @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Lella @Sunshine.Sunshine @Mahidevranfan @tessie @eliesaab @mackica1 @anina @galapce женски ај да ни биде честит празникот , многу љубов и гушки до вас а од партнерите да си добиете и повеќе
Не ви ставам слика од гол маж, ама само да ве потсетам сите. Поздрав до сите прекрасни жени по форумов.
Se cuvstvuvam kako takva pa da se zablagodaram. Posebna pocit za zenite so jajca,ama ne na recnik tuku na dela. Sreken praznik na site zeni i pomladi i pozreli.. Specijalen pozdrav do site vas,da ste zivi,zdravi i pocituvani,cela godina,ne samo deneska.
Морам да ја поздравам @calliope за последниот пост во СДК и да ѝ кажам дека рекордот за бламови при куцање на мобилен го држам јас Еден куп непријатни ситуации сум имала, тие во спојлер ќе ги ставам Спојлер Врв беше кога наместо да искуцам: Ќе му го пишам (бројчето), јас куцам: Ќе му го пушам За дрка (дека) да не правам муабет, тоа ми е најчеста грешка, ама не сум крива што е и р едно до друго стојат Боље ни беше со вакви тастатури Сега барем знам дека не сум единствена со вакви бламови. Поздрав женче
Специјален до женските @Rama @poenta @Adina @vinozito1 @Daleron @tessie @Gordana10 @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Ketchup @sadgirl21
Поздрав до сите женски овде... Така ли еееееее!!!! Ако жена ги уклучи бришачите, а не врне, тоа значи дека ќе врти.