Возвратен специ поздрав до @anina @mackica1 Да си ги поздравам и @Someonespecial @Elissa @Lella @Adina @eliesaab @Anabelle.Amorette @Mahidevranfan И за прв пат сакам да ја поздравам @Hipica ( ми се допаѓаат нејзините мислења, и по нешто учам од неа)
Од мене поздрав до @Someonespecial која никогаш не ме изоставува во групните поздрави, ама јас не сакам само ради реда да ја поздравам Ти испраќам ведри мисли со порака да не се оптеретуваш толку со негативните луѓе за кои гледам дека често пишуваш на форумов. Не дозволувај такви како нив да ја засенат твојата убава енергија
Сп до @Arthur ми фалиш бее, просто ми фалат тие ноќи поминати на форумските игри, ех... И специјално до @DesertGirl @Sesil @Adina
Поздрав до оние кои имаат два животи еден е нивниот другиот живот е на оние околу него/неа, мислам што е битно они што како каде прават кои имаат немаат,мора ли детален извештај за се да ви приложуваме ,-.- радознали особи кои ств сметаат дека туѓото е поинтресно од сопственото.
СП до @mackica1, @Lella, @tessie, @Valerin, @SwanMay, @Elissa, @crimson, @Hipica, @Sunshine.Sunshine, @Madam-A, @Nightwalker, @Yipman2, @Mahidevranfan, @Rama ...посебен до @AnaKarenina
специалееен поздраввввв до најнајнај добрите и најлудата најлична дружина (оние шо го размрдуваат форумов) @Sesil @Adina @Viktorijaaa5 @Kukla994 @s1a1n1d1r1a1 и секако тука спаѓат и @Sawyer @BoyL @Ketchup
Специјален поздрав до @Yipman2 Кога и да видам твое мислење,без разлика дали е во политика или слично,твојот аватар ми измамува насмевка заради будалестото маченце.