НајСП до Miss-Independet (имењачка ми) и ја се бунам дали е за тебе или мене Сп до Оффи, Бројче, Марама, Трендафилка, Џули, Анннии, Гоу, СкајАнгел, Данилела(кумановчанка),Багуфче, Хипица, Тедибеар, Блонд, Би Ју....и до сите активнии
СП до сите како мене што се заглавени врз книгата. Умрев девојки.... ама така ми е коа по цели денови дремев на Фемина! Се враќам за една недела!
Сп до МиссС и Пирамид со <object width="480" height="385"><p...e" width="480" height="385"></embed></object>
Денес имам еден СП до посебно групирани форумџики во моја режија Тапа сум со имиња, што да правам, памтам фаци - не имиња! Во тој контекст ги поздравувам ТРИО - МиссС, Мисс Индипендент и Мимс 89 - ве бунам, заради именцата ама конечно ве запамтив која е која, браво за мене ДУО - Анннни и Аннии - знаете зошто сте дуо И да не биде само групирање работава упатувам и посебен поздрав до единки како Оффспринг - малце ми делуваш негативно и песимистички, ама проклето ме потсетуваш на една моја најдобра другарка. Шкорпии бе! Ве сакам такви директни, како знаете да треснете некого од земја бре! Плус ми се допаѓа како размислуваш. и секако Марама - алал ти вера за пајдушкото Фаќам марамче (да бев Чак Норис ќе фатев јамболија ама не сум) и почнувам да играм - оптан топтан киселооо млееекооо. Едит - па ова било поарно и од Зумба бе! Феминки - здраво!
Фала на оние што ме поздравија. Пирамитке, некогаш е потребна жешка шамарница за да се освестиш! Подобро така, отколку да веруваш во нешто што не постои! И не сум лоша бре луѓенца, намерно сум строга за да ве освестам оти поинаку не бива Фина личност сум јас и ве сакам сите
Се пронајдов. Буквално цел ден од книгава не станав, а како тргнало и уште долго ќе ја дружам. СП до сите што сте ме поздравиле, немам време да ве набројам, се вклучив на кратко. Ќе има СП до сите во скоро време.
еден нај специ поздрав до докторката,вик4е,карак,кате ,горде,мацааа,ким,ангелче,змиичето,вајлд,лоли,лизалка,озбилназена,ариел,виножитка,офспринг,зверката,вајолет,скај,анни,нина,лина,трендафилка,гоу и сите други што ненамерно ги заборавив ви пракам
НајСп за Phyramide за убаво осмислениот пост во СП и што ме насмеа во Сдк <object width="560" height="340"><p...e" width="560" height="340"></embed></object>
СП до : Старфиш, Хипица, Бројче, Карина, Боа Виста, Сенца.пароле ...и сите останати трета смена на Фемина! Повелете по едно капучино :
Сп ќе упатам до третата смена, ве поздравувам со песната девојки http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
СП до ТЕДИ ме испуштила мене Еве те цункам и знам дека сега никогаш нема да го заборавиш мојот бакнеж